| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Moda Raspravljate o temi Veličine sisana u Život i Stil forumu; Vježbaj na sebi. Mrki staroj sisan, stavi ga na sebe i vjezbaj. Pazi samo da te ne ulovi netko ... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #11 (permalink) |
| Akademik Foruma Datum registracije: 21-12-06 Lokacija: U pripizdini Godina: 28
Poruka: 3,678
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Veličine sisana Vježbaj na sebi. Mrki staroj sisan, stavi ga na sebe i vjezbaj. Pazi samo da te ne ulovi netko u tome, mogli bi te cudno gledati. Ili pitaj prvu susjedu (pazi samo da je malo starija, prek 50 godina), vjerujem da ce ti izaci u susret ![]() Disklejmer: ja nisam tako učio. Ja sam bio neuk u tim stvarima pa sam sa godinama stekao tu korisnu vještinu. Ovo je prijedlog da na brzinu naučiš... ![]()
__________________ DI GOD POGLEDAN GUZICE I SISE SVUGDI,PARI MI SE LUDIN,LJUDI... GRUDI KA PUDING,SISE PARI MI SE SMIJU MI SE...CICE... |
| | |
| | #13 (permalink) |
| o'šla pa - pa :) Datum registracije: 28-02-07 Lokacija: kuća u ulici Godina: 25
Poruka: 6,013
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Veličine sisana A gle... Iskreno, ja bi ti pomogla da znam, ali buduć da je veličina mojih curica u negativnom predznaku, sorry ![]()
__________________ ... 'cause your mind is on vacation and your mouth is working overtime... |
| | |
| | #15 (permalink) |
| Uvaženi forumas | kolegice ja se nebi složila sa tobom. A,B,C je obujam košarice a 70,75,80,85....to je dubina košarice.znači mjeriš koliko ti sise idu u,da tako kažem,širinu i duljinu. za "širinu je a,b,c... a duljinu 75,80... E sad 1,2,3, 1=70,2=75,3=80....itd. znači kad bi nam muški mjerili sise bilo bi KOLIKE SU KAD IH UHVATIŠ U RUKU I KOLIKE SU KAD GLEDAŠ CURU GOLU IZ PROFILA. |
| | |
| | #17 (permalink) | |
| Cobeta Datum registracije: 01-10-05 Godina: 25
Poruka: 9,233
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Veličine sisana Citat:
![]() Hvala na pojašnjenju ![]()
__________________ Jedan je Izet Fazlinović! | |
| | |
| | #18 (permalink) |
| Regularni forumas Datum registracije: 20-04-06 Godina: 29
Poruka: 145
![]() ![]() | Re: Veličine sisana Plastični hirurg Patrik Maluči proveo je sate i sate nad slikama golišavih dama u časopisima kako bi izgradio svoju teoriju o savršenim grudima i koji je proučavajući ženske grudi otkrio formulu za savršeno poprsje. Ženske grudi, bile male, velike ili okrugle, uvek privlače poglede, i iako se o ukusima ne raspravlja, plastični hirurzi tvrde da postoje gotovo savršene grudi. Kako ih prepoznati? Idealne grudi imaju bradavice koje lagano štrče prema gore, a gornja polovina grudi malo je manja nego donja. ![]()
__________________ "Radi kao da ti novac nije potreban. Voli kao da ti niko nikad nije nanio bol. Pleši kao da te niko ne gleda. Pjevaj kao da te niko ne čuje. Živi kao da je Raj na Zemlji. " |
| | |
![]() |
| Tagovi: grudnjaci, sisani |
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 17:35.