Stranica 1 od 3 123 ZadnjeZadnje
Pokazujem rezultate 1 do 10 od 26

Victoria's Secret

Raspravljate o temi Victoria's Secret u Moda forumu, dio Život i Stil foruma; Kako vam se sviđa brand Victoria's Secret...kakvo vam je donje rublje, odjeća, kupaći...malo provjerite na njihovoj stranici pa se raspišite... ...

Starter
    Datum registracije
    01-01-09
    Poruka
    8
    Liked
    0 times

Victoria's Secret

Kako vam se sviđa brand Victoria's Secret...kakvo vam je donje rublje, odjeća, kupaći...malo provjerite na njihovoj stranici pa se raspišite......i naravno i o njihovim anđelima...

V.I.P. Član
    Datum registracije
    01-10-05
    Poruka
    10,752
    Liked
    10 times

Re: Victoria's Secret

Neko vrijeme sam redovito posjećivala njihovu stranicu, i slinila nad donjim rubljem, pidžamicama i onom sportskom "Pink" linijom... sve bi si to pokupovala! Ali zajebi ti to kad toga nema kod nas A naručivati mi se nikad nije dalo, jer mi ionako kad naručujem odjeću preko kataloga uvijek dođe preveliko (Otto), a to je gnjavaža vraćati nazad, nepouzdano je.

Što se njihovih modela tiče,i ja sam mislila kako su to sve redom anđeli na zemlji, savršene žene, dok nisam skužila da je tu zapravo jako puno rada na njima da bi na revijama izgledale onako, od njihovih vizažista, frizera itd. I te "obline" koje imaju su produkt donjeg rublja, špricanja kremama za samotamnjenje da bi se dobila iluzija savršenog tijela. Vidjela sam paparazzi fotografije Ambrosio u kupaćem kostimu na plaži, ofucani kostur i ništa približno onoj ženi na fotografijama koje su obrađene.

Starter
    Datum registracije
    01-01-09
    Poruka
    8
    Liked
    0 times

ok...kaj ih toliko mrziš??

tata od formata isoSnake Champion Avatar od korisnika fat_boy_slim
    Datum registracije
    24-09-05
    Starost
    6
    Poruka
    23,197
    Liked
    1188 times

strašno ih mrzim...jednostavno nešto odvratno

Pravila ponašanja...Registriraj se na forum

V.I.P. Član
    Datum registracije
    01-10-05
    Poruka
    10,752
    Liked
    10 times

Citat Pravi autor: Marija073 Pogledaj Poruke
    Mrzim?? Samo sam realna.. tražila si mišljenje. Uostalom nisam napisala ništa loše.

Najveći Car Foruma Avatar od korisnika shelby-eleanor
    Datum registracije
    07-03-07
    Starost
    25
    Poruka
    7,091
    Liked
    6 times

Citat Pravi autor: Marija073 Pogledaj Poruke
    ti mislis da te zene zbilja izgledaju kao na reklamama?

Frozen sunflower Avatar od korisnika tendre poison
    Datum registracije
    18-06-08
    Starost
    4
    Poruka
    6,595
    Liked
    654 times

Dovoljno je pogledati jednu reviju na televiziji i vidjeti da te žene super izgledaju. Na televiziji nema photoshopa. Da, super ih skockaju, ali ja govorim o tijelima, a ne faci. Tijela su im uglavnom lijepa, i što je još važnije, nisu anoreksične ko manekenke na većini revija.
    Ljubav se ipak događa svima nama. Htjeli mi priznati ili ne, toliko nam je potrebna da o njoj ovisimo. Cijela ljudska vrsta ovisi o jednom osjećaju.

V.I.P. Član
    Datum registracije
    01-10-05
    Poruka
    10,752
    Liked
    10 times

Naravno da na reviji super izgledaju. Mršave svakako moraju biti, modeli su, ali mi je svejedno smiješno govoriti da imaju obline. Tijela im lijepo izgledaju, tj. dobiva se dojam oblina jer nose takvo donje rublje (push up grudnjaci itd), špricaju ih s onim sredstvima za instant tamnjenje, pa onda kojekakvi shimmeri da se stvori dojam kako imaju savršeno tijelo. Znam već sve takve trikove. Ali, ima i onih koje su prirodno lijepe...

Ja samo ne volim to što se neke mlade djevojke žele ugledati na njih i u velikoj su zabludi kako su te žene savršene.. a istina je daleko od toga.

Akademik Foruma Avatar od korisnika tzukius
    Datum registracije
    11-10-05
    Poruka
    4,991
    Liked
    4 times

hjoj... što su dobre one ženske iz neckermanna... ko malom su mi bile najdraže

ali ove iz victorias secret su mi loše... to je sranje... premrave i preumjetne su... pa to su lutke čoeče... šteta da naši komadi nisu u tim katalozima, slavonka koja ... uf

sramota je da je nekoj curi uzor one trebe iz victorias secreta, to je ruglo, doduše samo meni možda
    Bolje desnica nego prknenica!

Frozen sunflower Avatar od korisnika tendre poison
    Datum registracije
    18-06-08
    Starost
    4
    Poruka
    6,595
    Liked
    654 times

Citat Pravi autor: Wamp Pogledaj Poruke
    Naravno da na reviji super izgledaju. Mršave svakako moraju biti, modeli su, ali mi je svejedno smiješno govoriti da imaju obline. Tijela im lijepo izgledaju, tj. dobiva se dojam oblina jer nose takvo donje rublje (push up grudnjaci itd), špricaju ih s onim sredstvima za instant tamnjenje, pa onda kojekakvi shimmeri da se stvori dojam kako imaju savršeno tijelo. Znam već sve takve trikove. Ali, ima i onih koje su prirodno lijepe...
    Ok, znam i ja sve te trikove. Ali zar i u svakodnevnom životu ne nose djevojke i žene push upove i gelove i što ti ja znam za zavaravanje protivnika? Ista stvar. I šminka i napirlitanost, itd. Samo što ove sređuju profesionalci. I da, neke doista imaju obline.
    Ljubav se ipak događa svima nama. Htjeli mi priznati ili ne, toliko nam je potrebna da o njoj ovisimo. Cijela ljudska vrsta ovisi o jednom osjećaju.

Stranica 1 od 3 123 ZadnjeZadnje

Lajkaj nas na Facebooku