Neko vrijeme sam redovito posjećivala njihovu stranicu, i slinila nad donjim rubljem, pidžamicama i onom sportskom "Pink" linijom... sve bi si to pokupovala! Ali zajebi ti to kad toga nema kod nasA naručivati mi se nikad nije dalo, jer mi ionako kad naručujem odjeću preko kataloga uvijek dođe preveliko (Otto), a to je gnjavaža vraćati nazad, nepouzdano je.
Što se njihovih modela tiče,i ja sam mislila kako su to sve redom anđeli na zemlji, savršene žene, dok nisam skužila da je tu zapravo jako puno rada na njima da bi na revijama izgledale onako, od njihovih vizažista, frizera itd. I te "obline" koje imaju su produkt donjeg rublja, špricanja kremama za samotamnjenje da bi se dobila iluzija savršenog tijela. Vidjela sam paparazzi fotografije Ambrosio u kupaćem kostimu na plaži, ofucani kostur i ništa približno onoj ženi na fotografijama koje su obrađene.

LinkBack URL
About LinkBacks
...i naravno i o njihovim anđelima... 

Odgovori sa citatom
A naručivati mi se nikad nije dalo, jer mi ionako kad naručujem odjeću preko kataloga uvijek dođe preveliko (Otto), a to je gnjavaža vraćati nazad, nepouzdano je.