mislim da me jedne godine zimska jakna kostala 900kn, al sam ju nosila 4 godine.
Raspravljate o temi Za što ste potrošili najviše novaca i koliko (mislim na odjeću i obuću,a ne na satove u Moda forumu, dio Život i Stil foruma; Ja baš nisam puno potrošila,al me zanima koliko ste VI....
Eminem-the best
mislim da me jedne godine zimska jakna kostala 900kn, al sam ju nosila 4 godine.
kaput...oko 3000Kn
odijela ne računam
Mislim čizme, oko 1100 kn.
Ljubav se ipak događa svima nama. Htjeli mi priznati ili ne, toliko nam je potrebna da o njoj ovisimo. Cijela ljudska vrsta ovisi o jednom osjećaju.
To je uglavnom odeca za hladnije dane... Ne znam, mozda oko 200-300 eura u poslednje vreme (za ranije ne znam, vrednost dinara se rapidno menjala).
Za letnju odecu mi je glupo davati toliko, osim ako bas naletim na nesto cemu ne mogu odoleti.
Reality is merely an illusion, albeit a very persistent one.
pa otvorila sam već ja takvu temu "koliko ste spremni uložiti para u sebe" i tu su ljudi pisali koliko su na šta potrošili
Na kolekciju BMW Sauber F1 Team-a...![]()
...'cause the rule is blood for blood!!!!!
nekad sam puno trošio na odjeću i obuću, sad me pustilo