| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Moda Raspravljate o temi ženske torbe u Život i Stil forumu; torbe,torbice... meni je užasno teško naći torbu.. tražim nekakvu čvrstu torbu koja se neće izobličiti kad ... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #1 (permalink) |
| Starter Datum registracije: 05-11-07 Godina: 16
Poruka: 18
![]() | ženske torbe torbe,torbice... meni je užasno teško naći torbu.. tražim nekakvu čvrstu torbu koja se neće izobličiti kad u nju natrpam par bilježnica ili časopis. i sad,idem ja po dućanima i kad pitam prodavačice kao,da tražim tak neku čvrstu torbu (jednobojnu po mogućnosti jer su svi ti uzorci tak ciganski..), ženske mi il pokazuju neke sasvim petnaeste modele il me blijedo gledaju!! onak!! ko da sam s marsa pala! jedna mi dođe: šta tražite kovčeg ili što!? (btw,te neljubazne i subjektivne prodavačice mi tako dižu tlak!) mislim... to me tak frustrira,kak ne mogu nać lijepu normalnu torbu u ovom glavnom gradu hrvatske gdje bi trebao biti najveći i najbolji izbor.. evo jedne lijepe,doduše,dolce&gabbana torbe,koju ipak ne bih mogla kupiti...ali eto,takvo nešto tražim.. zar zaista previše tražim?? šta vi mislite o tome svemu? p.s. može li mi itko reći gdje se u zagrebu nalazi marc jacobs dućan? ![]() |
| | |
| | #2 (permalink) |
| forumska kuharica Datum registracije: 28-02-07 Lokacija: kuća u ulici Godina: 25
Poruka: 5,016
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: ženske torbe Accessorize = raj
__________________ I don't care if you talk about me I don't care if you write it out in stone Whenever I fall I land on my feet I don't care, I just don't care |
| | |
| | #6 (permalink) |
| Drugarica učiteljica Datum registracije: 14-08-06 Lokacija: Zagreb Godina: 24
Poruka: 4,557
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: ženske torbe Baš je dobra torba. A ja sam ovisnica žešća o torbama. Malo, malo i ja osjetim potrebu da mi treba jedna. I tako se skupila kolekcija od nekih 30-ak ![]() Dorina, jesi ti šta bolja?
__________________ Zamisli na bijelom konju kako nebom sipas smaragde zamisli galopiras sam po nebu od marmelade pjevusis neke pjesmice vjetar ti siba u lice ...zamisli da kao obloge ritam ti lijepe za noge |
| | |
| | #7 (permalink) |
| dr.sc. Foruma Datum registracije: 18-02-07 Lokacija: Zagreb Godina: 24
Poruka: 2,508
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: ženske torbe obožavam torbe....moraju biti ogromne!!!!
__________________ I only know how to do things 3 ways: -the WRONG way -the RIGHT way -and MY way, which is really the WRONG way, only faster! |
| | |
| | #8 (permalink) |
| prof. Foruma Datum registracije: 10-10-05 Lokacija: Zagreb (Tresnjevka) Godina: 31
Poruka: 1,196
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: ženske torbe Mrzim velike torbe ono uđem u tamvaj i nicim izazvana zenska pukne me po kicmi jebate dreve kao da ima kamenje nutra uh zene ![]() ![]() ![]()
__________________ ZA private sliku dadyml dajem kolekciju slika životinjskog carstva ![]() Slicke su podjeljene Jao Dadyyy ![]() ![]() |
| | |
| | #9 (permalink) |
| forumska kuharica Datum registracije: 28-02-07 Lokacija: kuća u ulici Godina: 25
Poruka: 5,016
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: ženske torbe Pa nemam 30, možda 20 ![]() Pola sam kupila jer su mi bile o.k. i možda ih imala 2x A kad mi treba...
__________________ I don't care if you talk about me I don't care if you write it out in stone Whenever I fall I land on my feet I don't care, I just don't care |
| | |
| | #10 (permalink) |
| dr.sc. Foruma Datum registracije: 27-05-07 Lokacija: Zagreb/Dubrava
Poruka: 2,679
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: ženske torbe Torbi nikad viska ![]() Unatoc tomu sto ih imam oko dvadesetak, uvijek se nade situacija za koju ja bas nemam torbu. Ili ne pase na cipele, ili ne pase na odjecu, ili je jednostavno prevelika/premala za tu odredenu prigodu.
__________________ So there I was. Within the sobriety of the immortals. A semblance of supernatural winds passing through, The garden sighs, flowers die. |
| | |
![]() |
| Tagovi: torbe, zenske |
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 08:51.