Idi nazad   Croportal Forum > Život i Stil > Moda
Registracija FAQ Lista korisnika Kalendar Pretraži Današnje Poruke Označi forume pročitanima Online igre

Moda Raspravljate o temi ženske torbe u Život i Stil forumu; torbe,torbice... meni je užasno teško naći torbu.. tražim nekakvu čvrstu torbu koja se neće izobličiti kad ...

Odgovor

Opcije Teme
Star 10-11-07, 14:18   #1 (permalink)
Starter

Datum registracije: 05-11-07
Godina: 16
Poruka: 18
the tooth fairy se izdvaja iz mase
ženske torbe

torbe,torbice... meni je užasno teško naći torbu.. tražim nekakvu čvrstu torbu koja se neće izobličiti kad u nju natrpam par bilježnica ili časopis. i sad,idem ja po dućanima i kad pitam prodavačice kao,da tražim tak neku čvrstu torbu (jednobojnu po mogućnosti jer su svi ti uzorci tak ciganski..), ženske mi il pokazuju neke sasvim petnaeste modele il me blijedo gledaju!! onak!! ko da sam s marsa pala! jedna mi dođe: šta tražite kovčeg ili što!? (btw,te neljubazne i subjektivne prodavačice mi tako dižu tlak!) mislim... to me tak frustrira,kak ne mogu nać lijepu normalnu torbu u ovom glavnom gradu hrvatske gdje bi trebao biti najveći i najbolji izbor.. evo jedne lijepe,doduše,dolce&gabbana torbe,koju ipak ne bih mogla kupiti...ali eto,takvo nešto tražim.. zar zaista previše tražim??
šta vi mislite o tome svemu?

p.s. može li mi itko reći gdje se u zagrebu nalazi marc jacobs dućan?
Dodane Slike
Tip Fajla: jpg dg004w-bb1725-1864-80004_p.jpg (30.0 KB, 10 pogleda)
the tooth fairy je offline  
Digg this Post!Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiFurl this Post!
Odgovori sa citatom
Star 10-11-07, 19:36   #2 (permalink)
forumska kuharica

Datum registracije: 28-02-07
Godina: 25
Poruka: 5,016
dorina je poznat svimadorina je poznat svimadorina je poznat svimadorina je poznat svimadorina je poznat svimadorina je poznat svimadorina je poznat svimadorina je poznat svimadorina je poznat svimadorina je poznat svimadorina je poznat svima
Re: ženske torbe

Accessorize = raj
Odgovori sa citatom
Star 10-11-07, 21:39   #3 (permalink)
dr.sc. Foruma

Datum registracije: 03-12-06
Poruka: 3,157
manekenka je stvarno dobarmanekenka je stvarno dobarmanekenka je stvarno dobarmanekenka je stvarno dobarmanekenka je stvarno dobarmanekenka je stvarno dobarmanekenka je stvarno dobarmanekenka je stvarno dobarmanekenka je stvarno dobarmanekenka je stvarno dobarmanekenka je stvarno dobar

prodavacica ima takvih da ih izlemat treba,ne nerviraj se,i samo dalje..fora ti je nick...slikaj torbu kad je nadjes
manekenka je offline  
Digg this Post!Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiFurl this Post!
Odgovori sa citatom
Star 10-11-07, 23:51   #4 (permalink)
prof. Foruma

Datum registracije: 26-05-07
Poruka: 1,697
ROBIN ima spektakularnu auruROBIN ima spektakularnu auruROBIN ima spektakularnu auruROBIN ima spektakularnu auruROBIN ima spektakularnu auruROBIN ima spektakularnu auruROBIN ima spektakularnu auruROBIN ima spektakularnu auruROBIN ima spektakularnu auruROBIN ima spektakularnu auru

uu lijepa je..ma ima sigurno ali rodavačice bolje ništa ne pitat,treba sam prokopat i naći će se sigurno
Odgovori sa citatom
Star 12-11-07, 16:45   #5 (permalink)
Regularni forumas

Datum registracije: 08-08-07
Godina: 23
Poruka: 340
Simply se izdvaja iz maseSimply se izdvaja iz mase
Pošalji poruku preko ICQ-a korisniku Simply

Ženo, imaš 15 godina... Šta će ti torba za babe od 30-40?!
Fora mi je ova gore torbica, ali mi je definitivno malo too much... Ono... Baš je babasta.
Simply je offline  
Odgovori sa citatom
Star 12-11-07, 18:27   #6 (permalink)
Drugarica učiteljica

Datum registracije: 14-08-06
Godina: 24
Poruka: 4,557
teica je poznat svimateica je poznat svimateica je poznat svimateica je poznat svimateica je poznat svimateica je poznat svimateica je poznat svimateica je poznat svimateica je poznat svimateica je poznat svimateica je poznat svima

Baš je dobra torba.
A ja sam ovisnica žešća o torbama. Malo, malo i ja osjetim potrebu da mi treba jedna. I tako se skupila kolekcija od nekih 30-ak

Dorina, jesi ti šta bolja?
ritam ti lijepe za noge
teica je offline  
Odgovori sa citatom
Star 15-11-07, 13:53   #7 (permalink)
dr.sc. Foruma

Datum registracije: 18-02-07
Godina: 24
Poruka: 2,508
Nefertiti je slavanNefertiti je slavanNefertiti je slavanNefertiti je slavanNefertiti je slavanNefertiti je slavanNefertiti je slavanNefertiti je slavanNefertiti je slavanNefertiti je slavanNefertiti je slavan

obožavam torbe....moraju biti ogromne!!!!
-and MY way, which is really the WRONG way, only faster!
Nefertiti je offline  
Odgovori sa citatom
Star 15-11-07, 14:11   #8 (permalink)
prof. Foruma

Datum registracije: 10-10-05
Godina: 31
Poruka: 1,196
Morpheus ima ono neštoMorpheus ima ono neštoMorpheus ima ono neštoMorpheus ima ono neštoMorpheus ima ono neštoMorpheus ima ono nešto

Mrzim velike torbe ono uđem u tamvaj i nicim izazvana zenska pukne me po kicmi jebate dreve kao da ima kamenje nutra uh zene
Odgovori sa citatom
Star 15-11-07, 14:39   #9 (permalink)
forumska kuharica

Datum registracije: 28-02-07
Godina: 25
Poruka: 5,016
dorina je poznat svimadorina je poznat svimadorina je poznat svimadorina je poznat svimadorina je poznat svimadorina je poznat svimadorina je poznat svimadorina je poznat svimadorina je poznat svimadorina je poznat svimadorina je poznat svima

Pa nemam 30, možda 20

Pola sam kupila jer su mi bile o.k. i možda ih imala 2x

A kad mi treba...
Odgovori sa citatom
Star 15-11-07, 19:55   #10 (permalink)
dr.sc. Foruma

Datum registracije: 27-05-07
Poruka: 2,679
vibica će uskoro biti poznatvibica će uskoro biti poznatvibica će uskoro biti poznatvibica će uskoro biti poznatvibica će uskoro biti poznatvibica će uskoro biti poznatvibica će uskoro biti poznat

Torbi nikad viska

Unatoc tomu sto ih imam oko dvadesetak, uvijek se nade situacija za koju ja bas nemam torbu. Ili ne pase na cipele, ili ne pase na odjecu, ili je jednostavno prevelika/premala za tu odredenu prigodu.
The garden sighs, flowers die.
vibica je offline  
Odgovori sa citatom
Odgovor
Tagovi: torbe, zenske

Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta)

Opcije Teme

Pravila poruka
Vi smijete ne otvarati nove teme
Vi smijete ne odgovarati na poruke
Vi smijete ne slati privitke
Vi smijete ne urediti vašu poruku

vB Kod je Uključen
Smajlići Kod je Uključen
[IMG] kod je Uključen
HTML kod je Isključen
Trackbacks are Isključen
Pingbacks are Isključen
Refbacks are Isključen

Trenutno vrijeme na forumu: 08:51.

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70 71 72 73 74 75 76 77 78 79 80 81 82 83 84 85 86 87 88 89 90 91 92 93 94 95 96 97 98 99 100 101 102 103