| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Moj Kutak Raspravljate o temi Aurorica slike u Društvo forumu; Citat: Pravi autor: TBWS4E a čuj...zeli pokazat da su riječanke najlijepše!!!!!! samo ti stavljaj!!!!!!! shhhh......... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #131 (permalink) | |
| prof. Foruma | Re: Aurora Ivanov Citat:
![]()
__________________ DailvBoner amateur videos,teens college.-dailyboner.tk | |
| |
| | #133 (permalink) |
| Moderator Foruma Datum registracije: 12-05-05 Lokacija: Zagreb, Trnje Godina: 22
Poruka: 4,482
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Aurora Ivanov Aurora, mogla si nam dati link na neki forum di si vec stavila slike svoje, pa da se ne mucis bezveze... ![]()
__________________ She comes to me every night No words are left to say With her hands around my neck I close my eyes and pass away I don't know who she is In my dreams she does exist Her passion is a kiss And I can not resist |
| |
| | #134 (permalink) | |
| Regularni forumas Datum registracije: 20-05-07 Lokacija: sa mora Godina: 21
Poruka: 316
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Aurora Ivanov Citat:
Nisam stavila ni na jedan forum, osim par slikica na netopolisu, a to sam već otkad uplodala na ovaj forum ![]()
__________________ ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() :![]() ![]() ![]() ![]() | |
| |
| | #135 (permalink) | |
| Moderator Foruma Datum registracije: 12-05-05 Lokacija: Zagreb, Trnje Godina: 22
Poruka: 4,482
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Aurora Ivanov Citat:
![]()
__________________ She comes to me every night No words are left to say With her hands around my neck I close my eyes and pass away I don't know who she is In my dreams she does exist Her passion is a kiss And I can not resist | |
| |
| | #136 (permalink) | |
Šugavo je vrijeme vani...Slinava kiša i te spike...Neda mi se bez auta nikamo, a jedina kolegica koja ima auto ošla kući u Ogulin (ona šta je samnom na par slika), tako da mi se neda cupkati po busevima i peške od kafane do kafane ![]()
| |
| | #137 (permalink) | |
| Uvaženi forumas | Re: Aurora Ivanov Citat:
smrdi mi tu nešto, odmah slike i filmić pa ime i prezime (ako je pravo), ne vidim razloga da to stavljaš da svi vide.... a najmanje mislim da ti to tak bezveze, ima tu nešto drugo, siguran sam ![]() | |
| |
| | #138 (permalink) | |
Vidim da si iz Rijeke, budi faca pa se nađi samnom i onda izvodi zaključke ![]() ![]()
| |
| | #140 (permalink) | |
![]()
| |
![]() |
| Tagovi: moj albumic |
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |