Idi nazad   Croportal Forum > Društvo > Moj Kutak
Registracija FAQ Lista korisnika Kalendar Pretraži Današnje Poruke Označi forume pročitanima Online igre

Moj Kutak Raspravljate o temi Aurorica slike u Društvo forumu; Citat: Pravi autor: TBWS4E a čuj...zeli pokazat da su riječanke najlijepše!!!!!! samo ti stavljaj!!!!!!! shhhh.........

Zatvorena Tema

Opcije Teme
Star 02-06-07, 23:13   #131 (permalink)
prof. Foruma

Datum registracije: 07-06-06
Godina: 25
Poruka: 1,200
synergy je dragulj u masisynergy je dragulj u masisynergy je dragulj u masisynergy je dragulj u masisynergy je dragulj u masisynergy je dragulj u masisynergy je dragulj u masisynergy je dragulj u masisynergy je dragulj u masisynergy je dragulj u masisynergy je dragulj u masi
Pošalji poruku preko ICQ-a korisniku synergy
Re: Aurora Ivanov

Citat:
Pravi autor: TBWS4E Pogledaj Poruke
a čuj...zeli pokazat da su riječanke najlijepše!!!!!!

samo ti stavljaj!!!!!!!
shhhh......
synergy je offline  
Digg this Post!Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiFurl this Post!
Star 02-06-07, 23:21   #132 (permalink)
Sarcastic mr know it all spinning the black circle

Datum registracije: 26-12-05
Godina: 23
Poruka: 4,468
wonderwall je poznat svimawonderwall je poznat svimawonderwall je poznat svimawonderwall je poznat svimawonderwall je poznat svimawonderwall je poznat svimawonderwall je poznat svimawonderwall je poznat svimawonderwall je poznat svimawonderwall je poznat svimawonderwall je poznat svima

a teško žabu u vodu nagovorit
Star 02-06-07, 23:32   #133 (permalink)
Moderator Foruma

Datum registracije: 12-05-05
Godina: 22
Poruka: 4,482
_Aris_ je slavan_Aris_ je slavan_Aris_ je slavan_Aris_ je slavan_Aris_ je slavan_Aris_ je slavan_Aris_ je slavan_Aris_ je slavan_Aris_ je slavan_Aris_ je slavan_Aris_ je slavan

Aurora, mogla si nam dati link na neki forum di si vec stavila slike svoje, pa da se ne mucis bezveze...
I close my eyes and pass away

I don't know who she is
In my dreams she does exist
Her passion is a kiss
And I can not resist
_Aris_ je offline  
Digg this Post!Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiFurl this Post!
Star 02-06-07, 23:36   #134 (permalink)
Regularni forumas

Datum registracije: 20-05-07
Godina: 21
Poruka: 316
aurorica ima ono neštoaurorica ima ono neštoaurorica ima ono neštoaurorica ima ono neštoaurorica ima ono neštoaurorica ima ono nešto

Citat:
Pravi autor: _Aris_ Pogledaj Poruke
Aurora, mogla si nam dati link na neki forum di si vec stavila slike svoje, pa da se ne mucis bezveze...

Nisam stavila ni na jedan forum, osim par slikica na netopolisu, a to sam već otkad uplodala na ovaj forum

Star 02-06-07, 23:38   #135 (permalink)
Moderator Foruma

Datum registracije: 12-05-05
Godina: 22
Poruka: 4,482
_Aris_ je slavan_Aris_ je slavan_Aris_ je slavan_Aris_ je slavan_Aris_ je slavan_Aris_ je slavan_Aris_ je slavan_Aris_ je slavan_Aris_ je slavan_Aris_ je slavan_Aris_ je slavan

Citat:
Pravi autor: aurorica Pogledaj Poruke
Nisam stavila ni na jedan forum, osim par slikica na netopolisu, a to sam već otkad uplodala na ovaj forum

Nego, šta ti u subotu radiš ovdje na forumu, ne bi li trebala to svoje tijelo izlagati u javnosti i kupiti eventualne komplimente oči u oči??
I close my eyes and pass away

I don't know who she is
In my dreams she does exist
Her passion is a kiss
And I can not resist
_Aris_ je offline  
Star 02-06-07, 23:41   #136 (permalink)
Regularni forumas

aurorica ima ono neštoaurorica ima ono neštoaurorica ima ono neštoaurorica ima ono neštoaurorica ima ono neštoaurorica ima ono nešto

Citat:
Pravi autor: _Aris_ Pogledaj Poruke
Nego, šta ti u subotu radiš ovdje na forumu, ne bi li trebala to svoje tijelo izlagati u javnosti i kupiti eventualne komplimente oči u oči??

Šugavo je vrijeme vani...Slinava kiša i te spike...Neda mi se bez auta nikamo, a jedina kolegica koja ima auto ošla kući u Ogulin (ona šta je samnom na par slika), tako da mi se neda cupkati po busevima i peške od kafane do kafane
Star 03-06-07, 00:36   #137 (permalink)
Uvaženi forumas

Datum registracije: 02-12-06
Poruka: 915
In Flames je zabranio reputaciju
Pošalji poruku preko MSN-a korisniku In Flames

Citat:
Pravi autor: aurorica Pogledaj Poruke
tak bezveze

PS. ovo sam ja zamislila ko svoj album, pa ste temu prebacili ovdje i ja sam prihvatila zezanciju, pa stavljam svoje slike na ovaj forum....Netopolis je bio moj prvi izbor - tamo svi stavljaju svoje slike....
da, ali tako neke malo otvorenije slike se ne stavljaju baš po "normalnim" forumima, nije da meni smeta, dapače, al mi je to nekako...neznam..

smrdi mi tu nešto, odmah slike i filmić pa ime i prezime (ako je pravo), ne vidim razloga da to stavljaš da svi vide....
a najmanje mislim da ti to tak bezveze, ima tu nešto drugo, siguran sam
In Flames je online sada  
Star 03-06-07, 01:01   #138 (permalink)
Regularni forumas

Citat:
Pravi autor: In Flames Pogledaj Poruke
da, ali tako neke malo otvorenije slike se ne stavljaju baš po "normalnim" forumima, nije da meni smeta, dapače, al mi je to nekako...neznam..

smrdi mi tu nešto, odmah slike i filmić pa ime i prezime (ako je pravo), ne vidim razloga da to stavljaš da svi vide....
a najmanje mislim da ti to tak bezveze, ima tu nešto drugo, siguran sam

Vidim da si iz Rijeke, budi faca pa se nađi samnom i onda izvodi zaključke
Star 03-06-07, 01:06   #139 (permalink)
Uvaženi forumas

Datum registracije: 02-12-06
Poruka: 915
In Flames je zabranio reputaciju
Pošalji poruku preko MSN-a korisniku In Flames

ja samo govorim ono što mislim... nisam rekao ništa konkretno, tek nagađanja... al nema problema, bliže mi je opatija ako ti paše
i btw ne moraš koristit toliki font, vidim ja...
In Flames je online sada  
Star 03-06-07, 01:10   #140 (permalink)
Regularni forumas

Citat:
Pravi autor: In Flames Pogledaj Poruke
ja samo govorim ono što mislim... nisam rekao ništa konkretno, tek nagađanja... al nema problema, bliže mi je opatija ako ti paše
i btw ne moraš koristit toliki font, vidim ja...
Zbog Faxa mi nije usput Opatija, dođi do grada na jedno kafe...utorak i petak najmanje predavanja (većinom slobodna i po kafićima)...može?

Zatvorena Tema
Tagovi: moj albumic

Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta)

Opcije Teme

Pravila poruka
Vi smijete ne otvarati nove teme
Vi smijete ne odgovarati na poruke
Vi smijete ne slati privitke
Vi smijete ne urediti vašu poruku

vB Kod je Uključen
Smajlići Kod je Uključen
[IMG] kod je Uključen
HTML kod je Isključen
Trackbacks are Isključen
Pingbacks are Isključen
Refbacks are Isključen

Trenutno vrijeme na forumu: 23:54.

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70 71 72 73 74 75 76 77 78 79 80 81 82 83 84 85 86 87 88 89 90 91 92 93 94 95 96 97 98 99 100 101 102 103 104 105 106 107 108 109 110 111 112 113