| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Moj Kutak Raspravljate o temi Aurorica slike u Društvo forumu; Citat: Pravi autor: BITCHARKA ma ne bi...nisu ti slike u kliku ni malo proste..vec lijepe i stovise umjetnicke..... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #171 (permalink) | |
| Regularni forumas | Re: Aurora Ivanov Citat:
![]() | |
| |
| | #173 (permalink) |
| Akademik Foruma Datum registracije: 11-12-06 Godina: 37
Poruka: 3,870
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Aurora Ivanov Polaaako, Ice- još nismo vidjeli ni crne čarape i hulahopke ( ) a ti bi već cikice... ![]()
__________________ A woman who cannot make her mistakes charming, is only a female - Oscar Wilde |
| |
| | #175 (permalink) | |
| Regularni forumas Datum registracije: 20-05-07 Lokacija: sa mora Godina: 21
Poruka: 316
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Aurora Ivanov Citat:
Ne i ja bih vas lijepo zamolila da ga ne uplodavate ovdje jer ću se morati povući
__________________ ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() :![]() ![]() ![]() ![]() | |
| |
| | #179 (permalink) |
| Starter Datum registracije: 02-06-06 Godina: 22
Poruka: 52
![]() | Re: Aurora Ivanov ako neko treba link ja ga šaljem na pvt.. osim ako me aurora ne pozove na kavu i dozvoli mi da je ja fotkam .. ![]()
__________________ Vidi mama, internet! - analiza hrvatskog online prostora. [nova lokacija posto nemam para za hosting i domene ]Jen Dudek bu Imbri Grabariću paragrafe tumačil!? |
| |
| | #180 (permalink) | ||
| Uvaženi forumas Datum registracije: 02-12-06 Lokacija: Rijeka Godina: 21
Poruka: 897
![]() | Re: Aurora Ivanov Citat:
Citat:
aurorice, to što sam ga tu stavio ti ne bi trebalo smetat jer si ga ti uploadala na youtube, znači mogu ga svi gledat... | ||
| |
![]() |
| Tagovi: moj albumic |
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 05:00.

hihihhihi

) a ti bi već cikice...