| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Moj Kutak Raspravljate o temi Aurorica slike u Društvo forumu; Jao... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #242 (permalink) | |
| Cobeta Datum registracije: 01-10-05 Godina: 25
Poruka: 9,497
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Aurorica slike Citat:
![]() A zašto je jednostavno ne ostavite svi na miru? Najlakše nekog pljuvat kad ga nema.
__________________ Jedan je Izet Fazlinović! | |
| |
| | #243 (permalink) |
| Akademik Foruma Datum registracije: 22-02-07 Lokacija: tamo di je sve po mom... Godina: 30
Poruka: 4,492
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: AURORICA ALBUMIĆ -jeli ti išta olja karleuša u krvnom srdostvu..? -dali ti sebe smatraš zgodnom i privlačnom,oprosti ali imam osjećaj da si došla ovde pokupiti par komplimenata od napaljenka i usamljenka koji karaju isključivo 29 veljače |
| |
| | #250 (permalink) |
| Regularni forumas Datum registracije: 24-02-06 Lokacija: JADERA
Poruka: 146
![]() | Re: Aurorica slike e jeste neki filozofi sto zenu napadate ,zasto stavlja slike zasto ovo zasto ono , kome se ne svida nek ne gleda , a ne tu neka predavanja drzat, cura se voli slikat i voli da to drugi vide i zeli podjelit s drugima ........ aurora hvala u moje ime na slikam a koje si postala i lijep ti pozdrav
__________________ svi smo mi bore lee |
| |
![]() |
| Tagovi: moj albumic |
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 23:40.