| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Moj Kutak Raspravljate o temi Aurorica slike u Društvo forumu; sabotaza se zaljubio sam da te obavjestim ona voli cure i nema je na forumu vec dugoo... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #252 (permalink) | |
| prof. Foruma | Re: Aurorica slike Citat:
zabrinut sam za njeno zdravlje ![]() ![]()
__________________ Samo je jedno u mom zivotu vrijedno da pustim suzu s oka jer tebe volim ja zivot mi dala, bas kao da je znala da nikad nece nestat' sa mojih usana | |
| |
| | #255 (permalink) |
| Starter Datum registracije: 15-07-07 Godina: 19
Poruka: 58
![]() | Re: Aurorica slike nisam ovdje dugo...i moja je slika samo jedna i to normalna.E pa aurora...ako opet dodes ovdje ja ti samo dajem savjet.......prekini biti toliko naivna...imas 20 godina(ako ne i vise),pa valjda si dosad trebala izgraditi neki karakter,a ako se vec volis slikat idi na castinge za magazine itd.Ovo ti dobronamjerno kazem...ovdje te ismijavaju,vidis sta si si napravila.nisi ruzna cura,ali nemoj se toliko blajhati,izgledas isprano....pusti kosu prirodnu da raste,imas super tijelo i pocni normalno zivjet,ne virtualno....mozda i uspijes.Sretno ![]()
__________________ mene novac i slava ne zanimaju.zanima me samo novac |
| |
| | #258 (permalink) |
| Starter Datum registracije: 19-03-07 Godina: 21
Poruka: 50
![]() | Re: Aurorica slike Hahahahhaha...treba slikala mamu i šalje slike po netu govoreći da je ona hahaha...uglavnom,tko god je da je na slikama,ružna je i buljava,plava,meni se ne sviđa nimalo,tj. gadi mi se,a još jedna bitna stvar,ove poze ..isssssss....pogotovo ovo kurčenje u tangicama hahahahhaha..o Bože,aj da imaš neku guzu pa da se moš hvalit ,šta je ovo jebote? Guzicu i sise su ti podarili u Crvenom križu,or wotafak? Glupa žena,jebiga. Bježim odavde,vidio sam mnogo zanimljivijih slika po forumu ![]() |
| |
| | #259 (permalink) | |
| prof. Foruma Datum registracije: 21-02-07
Poruka: 1,006
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Aurorica slike Citat:
![]()
__________________ There's a flame that leads all souls astray No one's safe from its tender touch of pain And everyday it's looking for new slaves To celebrate the beauty of the grave | |
| |
| | #260 (permalink) |
| Starter Datum registracije: 19-03-07 Godina: 21
Poruka: 50
![]() | Re: Aurorica slike Da,govori da obožavam cure s tamnom kosom,malim grudima i čvrstom guzom,može i booty,nije greda,te volim da je druželjubiva,inteligentna i iskrena,a ne ovakve plavuše sa malo mozga i željom da upadne u oči svima na forumu te postane zvijezda hrvatske "scene" ,chia ![]() |
| |
![]() |
| Tagovi: moj albumic |
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 23:29.

zabrinut sam za njeno zdravlje 
?? ja sam imao link, ali sam zaboravio pogledat a sada je filmić obrisan