| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Moj Kutak Raspravljate o temi Aurorica slike u Društvo forumu; mmmmm...mislim da se nismo razumjeli... aaaa..opis cura kakve voliš je zanimljiv!... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #261 (permalink) |
| prof. Foruma Datum registracije: 21-02-07
Poruka: 1,043
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Aurorica slike mmmmm...mislim da se nismo razumjeli... ![]() aaaa..opis cura kakve voliš je zanimljiv! ![]()
__________________ There's a flame that leads all souls astray No one's safe from its tender touch of pain And everyday it's looking for new slaves To celebrate the beauty of the grave |
| |
| | #263 (permalink) | |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Aurorica slike Citat:
![]()
__________________ There's a flame that leads all souls astray No one's safe from its tender touch of pain And everyday it's looking for new slaves To celebrate the beauty of the grave | |
| |
| | #265 (permalink) |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Aurorica slike tak... ![]() i da ne budem off topic: ma krasnih li slika!!!! ![]()
__________________ There's a flame that leads all souls astray No one's safe from its tender touch of pain And everyday it's looking for new slaves To celebrate the beauty of the grave Zadnji Uredio little_devil : 18-07-07 u 12:43. |
| |
| | #266 (permalink) | |
| Cobeta Datum registracije: 01-10-05 Godina: 25
Poruka: 9,497
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Aurorica slike Citat:
Koje vrijeđanje ![]() | |
| |
| | #267 (permalink) |
| Starter Datum registracije: 19-03-07 Godina: 21
Poruka: 50
![]() | Re: Aurorica slike Jep jep..ajde sada malo ulizivanje! Jebote,iznio sam svoje mišljenje,kome paše-paše,kome ne-ne ,to je to,u čemu je problem? Meni se treba gadi a i ponašanje joj je na nivou trinaestogodišnjeg klinca,a ne kao da ima 20,tak da... Uostalom,možemo ovako unedogled,trebam nabit više postova @ Lil devil : hmmmm...čemu sad udaranje?! ![]() |
| |
| | #270 (permalink) | |
| Starter Datum registracije: 15-07-07 Godina: 19
Poruka: 63
![]() | Re: Aurorica slike Citat:
al baba je zakon ![]()
__________________ mene novac i slava ne zanimaju.zanima me samo novac | |
| |
![]() |
| Tagovi: moj albumic |
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |