| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Moj Kutak Raspravljate o temi Aurorica slike u Društvo forumu; Citat: Pravi autor: speki576 Pitam se gdje su sada moderatori! doma jedu čušpajz od mahuna!... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #272 (permalink) | |
| Akademik Foruma Datum registracije: 11-12-06 Lokacija: offline Godina: 37
Poruka: 3,879
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Aurorica slike Citat:
A baš se sad ne mogu sjetiti... ![]() Ajde vi lijepo otvorite sebi temu za tračanje Aurorice u za to predviđenom kutku, a modovi bi ovu temu mogli staviti pod ključ- stvarno ne vidim koja je svrha mrcvariti pet puta prežvakanu temu. ![]()
__________________ A woman who cannot make her mistakes charming, is only a female - Oscar Wilde | |
| |
| | #276 (permalink) |
| charolastra | Re: Aurorica slike I ja mislim da je vrijeme, ode ovo u nepoznatom pravcu ![]()
__________________ Non quia difficilia sunt non audemus, sed quia non audemus difficilia sunt Monika Kravić pokazala grudi!!!...Pravila ponašanja Pravila foruma slike...Postavljanje slika na forum |
| |
![]() |
| Tagovi: moj albumic |
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 17:36.

A baš se sad ne mogu sjetiti...