| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Moj Kutak Raspravljate o temi Aurorica slike u Društvo forumu; Citat: Pravi autor: vatra znam ja neke cure koje nisu poznate pa su dobile svoje mjesto u kliku. Imaš super ... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #21 (permalink) | |
| Regularni forumas Datum registracije: 20-05-07 Lokacija: sa mora Godina: 21
Poruka: 316
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: AURORICA ALBUMIĆ Citat:
Ajoooj, e to bi bilo interesantno da moji starci vide....Ono, jedan dan ode stara po kutiju cigara i vidi svoju kćer u hmmmm.....odjeći i hmmmmm....pozama....hehehh....baš bi joj htela vidit facu.... ![]()
__________________ ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() :![]() ![]() ![]() ![]() | |
| |
| | #24 (permalink) |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: AURORICA ALBUMIĆ hahhhh, da to je sva sreća...nit zna upalit komp, a kamoli spojiti se na net, to je za nju špansko selo...heeehhhhhhh.... hmmm...da, ali bila bih preukočena...ni to za mene... ![]()
__________________ ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() :![]() ![]() ![]() ![]() |
| |
| | #27 (permalink) |
| Nježni predator | Re: AURORICA ALBUMIĆ Kiki te promovirao u Celebrity! Sad ukucaj svoj nick u Google pa ćeš vidjeti da si popularnija i od nekih poznatijih zvijezda i zvijezdica. A mislim da je i ovo tvoja stranica? Aurorica
__________________ Pokušavam doći do istine, a ne činjenica i dovoljno sam star da ih znam razlikovati. Jerzy Kosinski |
| |
| | #28 (permalink) | |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: AURORICA ALBUMIĆ Citat:
...????....mislim da je to ipak moja twin sisterka.... ......kak si došo do te stranice ![]()
__________________ ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() :![]() ![]() ![]() ![]() | |
| |
![]() |
| Tagovi: moj albumic |
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 22:32.