Idi nazad   Croportal Forum > Društvo > Moj Kutak
Registracija FAQ Lista korisnika Kalendar Pretraži Današnje Poruke Označi forume pročitanima Online igre

Moj Kutak Raspravljate o temi Aurorica slike u Društvo forumu; Citat: Pravi autor: zeljonar I ja se pitam ... sve je po pravilima ... nema razloga da loše završi ... zaš...

Zatvorena Tema

Opcije Teme
Star 31-05-07, 19:31   #41 (permalink)
prof. Foruma

Datum registracije: 12-10-06
Godina: 28
Poruka: 1,400
zeljonar je stvarno dobarzeljonar je stvarno dobarzeljonar je stvarno dobarzeljonar je stvarno dobarzeljonar je stvarno dobarzeljonar je stvarno dobarzeljonar je stvarno dobarzeljonar je stvarno dobarzeljonar je stvarno dobarzeljonar je stvarno dobarzeljonar je stvarno dobar
Pošalji poruku preko Skype-a korisniku zeljonar
Re: AURORICA ALBUMIĆ

Citat:
Pravi autor: zeljonar Pogledaj Poruke
I ja se pitam ... sve je po pravilima ... nema razloga da loše završi ... zašto to kažeš
Ja sam ovo napisao dok je tema bila na drugom mjestu, pa mi nije jasno kako je premještena ovamo zbog ovoga :
Citat:
2. Nove teme obavezno otvarati u obliku IMENA I PREZIMENA osobe čije se slike nalaze u toj temi. Svaka nova tema koja ne zadovoljava ovo pravilo biti će obrisana. Za sve one kojima ne znate ime nema mjesta na forumu.
No, nije bitno. Ova tema bi mogla nadmašiti sve ostale u ovoj konkurenciji "žene".

Tema od 10000 poruka

Zadnji Uredio zeljonar : 31-05-07 u 19:35.
zeljonar je offline  
Digg this Post!Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiFurl this Post!
Star 31-05-07, 19:42   #42 (permalink)
Regularni forumas

Datum registracije: 20-05-07
Godina: 21
Poruka: 316
aurorica ima ono neštoaurorica ima ono neštoaurorica ima ono neštoaurorica ima ono neštoaurorica ima ono neštoaurorica ima ono nešto

Citat:
Pravi autor: zeljonar Pogledaj Poruke
Ja sam ovo napisao dok je tema bila na drugom mjestu, pa mi nije jasno kako je premještena ovamo zbog ovoga :

No, nije bitno. Ova tema bi mogla nadmašiti sve ostale u ovoj konkurenciji "žene".
Pa, promijeni naslov u moje ime i prezime: Aurora Ivanov
Star 31-05-07, 19:48   #43 (permalink)
prof. Foruma

zeljonar je stvarno dobarzeljonar je stvarno dobarzeljonar je stvarno dobarzeljonar je stvarno dobarzeljonar je stvarno dobarzeljonar je stvarno dobarzeljonar je stvarno dobarzeljonar je stvarno dobarzeljonar je stvarno dobarzeljonar je stvarno dobarzeljonar je stvarno dobar

Citat:
Pravi autor: aurorica Pogledaj Poruke
Pa, promijeni naslov u moje ime i prezime: Aurora Ivanov
Nisam se ja bunio Oborit ćeš ti dosta rekorda u ovom dijelu foruma . Jedino su ti Cedevitasice konkurencija na Croportal forumu Ajde, želim ti da dostigneš Moniku Kravić

Tema od 10000 poruka
zeljonar je offline  
Digg this Post!Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiFurl this Post!
Star 31-05-07, 19:50   #44 (permalink)
Banned

Datum registracije: 07-05-07
Poruka: 2,598
Datachi je poznat svimaDatachi je poznat svimaDatachi je poznat svimaDatachi je poznat svimaDatachi je poznat svimaDatachi je poznat svimaDatachi je poznat svimaDatachi je poznat svimaDatachi je poznat svimaDatachi je poznat svimaDatachi je poznat svima
Re: Aurora Ivanov

da prestici ce sve..
al vazno je da stavis slike koje otkrivaju sto vise koze
Datachi je offline  
Star 31-05-07, 19:51   #45 (permalink)
Regularni forumas

aurorica ima ono neštoaurorica ima ono neštoaurorica ima ono neštoaurorica ima ono neštoaurorica ima ono neštoaurorica ima ono nešto

Citat:
Pravi autor: Datachi Pogledaj Poruke
da prestici ce sve..
al vazno je da stavis slike koje otkrivaju sto vise koze

budem, dušo..... ...bit ce svakavih slika....
Star 31-05-07, 19:52   #46 (permalink)
Cobo

Datum registracije: 11-11-05
Godina: 22
Poruka: 12,235
slay ima na što biti ponosanslay ima na što biti ponosanslay ima na što biti ponosanslay ima na što biti ponosanslay ima na što biti ponosanslay ima na što biti ponosanslay ima na što biti ponosanslay ima na što biti ponosanslay ima na što biti ponosanslay ima na što biti ponosanslay ima na što biti ponosan

nitko ne može prestići Monikicu

slay je offline  
Star 31-05-07, 19:55   #47 (permalink)
Regularni forumas

Datum registracije: 23-04-07
Godina: 30
Poruka: 124
stenley se izdvaja iz mase

jes ti iz rijeke,koji si dio,ja mslio da su slike od zene od gonzota
stenley je offline  
Star 31-05-07, 19:55   #48 (permalink)
Moderator Foruma

Datum registracije: 12-05-05
Godina: 22
Poruka: 4,314
_Aris_ je stvarno dobar_Aris_ je stvarno dobar_Aris_ je stvarno dobar_Aris_ je stvarno dobar_Aris_ je stvarno dobar_Aris_ je stvarno dobar_Aris_ je stvarno dobar_Aris_ je stvarno dobar_Aris_ je stvarno dobar_Aris_ je stvarno dobar_Aris_ je stvarno dobar

No, ja vidio "može", a ništa nema, aurorica nam se uspapčila??
_Aris_ je offline  
Star 31-05-07, 19:56   #49 (permalink)
prof. Foruma

Citat:
Pravi autor: slay Pogledaj Poruke
nitko ne može prestići Monikicu
Nisam baš siguran u to

Tema od 10000 poruka
zeljonar je offline  
Star 31-05-07, 20:00   #50 (permalink)
Regularni forumas

Citat:
Pravi autor: _Aris_ Pogledaj Poruke
No, ja vidio "može", a ništa nema, aurorica nam se uspapčila??

Haaaahhaaahhh, nisam, nego ću uplodat slike ali noćas.....dok budete spavali
Zatvorena Tema
Tagovi: moj albumic

Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta)

Opcije Teme

Pravila poruka
Vi smijete ne otvarati nove teme
Vi smijete ne odgovarati na poruke
Vi smijete ne slati privitke
Vi smijete ne urediti vašu poruku

vB Kod je Uključen
Smajlići Kod je Uključen
[IMG] kod je Uključen
HTML kod je Isključen
Trackbacks are Isključen
Pingbacks are Isključen
Refbacks are Isključen

Trenutno vrijeme na forumu: 04:54.

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70 71 72 73 74 75 76 77 78 79 80 81 82 83 84 85 86 87 88 89 90 91 92 93 94 95 96 97 98 99 100 101 102 103 104 105 106 107 108