| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Moj Kutak Raspravljate o temi Avatari - Free galery u Društvo forumu; Evo, vidim da se traže avatari, pa sam uzeo pet minuta i našao stranicu sa odli... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #11 (permalink) |
| Moderator Foruma Datum registracije: 12-05-05 Lokacija: Zagreb, Trnje Godina: 22
Poruka: 4,609
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Link - Odlična avatari Evo, vidim da se traže avatari, pa sam uzeo pet minuta i našao stranicu sa odličnim 2D, 3D i animiniranim avatarima raznih autora. Ističem i veoma dobar dizajn i funkcioniranje foruma (djele se rep, ocjenjuju threadovi...), a avatara se može naći stvarno gomila. Moj favoriti: ![]() I unaprijed rezerviram ovaj za svoj sljedeći ----> ![]() CGSOCIETY
__________________ Od danas ću svaki dodir čuvati za tebe, svaki poljubac za tvoje usne i svaki san da budem s tobom i kad to ne mogu. |
| | |
| | #19 (permalink) |
| Regularni forumas | evo nesto malo i od mene... ![]() 1rwvls.gif 6aqu4qh.jpg 4kz4v3b.gif 80.gif 240.gif budsnbrewsgifhs5.jpg dollz048.gif dollz025.gif
__________________ COGITO ERGO SUM. Mislim, dakle, postojim....... (ne mislim baš često).. . |
| | |
![]() |
| Tagovi: avatari, free, galery |
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Slične Diskusije | ||||
| Tema | Pokretač teme | Forum | Odgovora | Zadnja poruka |
| Web Templates, Scripts & Tools za Webmajstore | sascha2012 | Recycle Bin | 11 | 16-11-05 14:26 |
Trenutno vrijeme na forumu: 07:33.

---->