| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Moj Kutak Raspravljate o temi Chuck Norrisov kutak u Društvo forumu; Slike: Chuck I par videa: Bit ce jos..... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #3 (permalink) |
| dr.sc. Foruma Datum registracije: 18-02-07 Lokacija: Zagreb Godina: 24
Poruka: 2,660
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Chuck Norrisov kutak i ja se slažem..........ostale su ok, ali daj ovu prvu obriši.........
__________________ I only know how to do things 3 ways: -the WRONG way -the RIGHT way -and MY way, which is really the WRONG way, only faster! |
| | |
| | #5 (permalink) |
| Banned | Re: Chuck Norrisov kutak Bila je i mumija vjerojatno.. Sad bi trebao micat? Ako cemo po tome puno toga nebi trebalo bit ali ipak je tu..I u drugim postovima u Moj kutak ima dosta slika i videa koji su vec u drugim temama.. Zadnji Uredio daidza : 27-05-08 u 23:14. |
| | |
| | #8 (permalink) |
| dr.sc. Foruma | Re: Chuck Norrisov kutak kako dobro naslov zvuči ![]() ![]() ![]() ![]() edit-čak noris nema samo kutak,on ima svijet ![]()
__________________ It was the wicked and wild wind Blew down the doors to let me in Shattered windows and the sound of drums People couldn't believe what I'd become... |
| | |
![]() |
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 20:51.

29 49.....
: