| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Moj Kutak Raspravljate o temi cina&dd-traži se dečko u Društvo forumu; s obzirom da su daidzi u zadnje vrijeme postali bitniji prijatelji od mene,prekinula sam s njim i odlučila naći ... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #1 (permalink) |
| Celebrity | cina&dd-traži se dečko s obzirom da su daidzi u zadnje vrijeme postali bitniji prijatelji od mene,prekinula sam s njim i odlučila naći novog dečka!u tom pothvatu mi se odlučila pridružiti i moja prijateljica cina: otvaramo audiciju za potencijalnog dečka! mi smo to ovako zamislile: obje ćemo napisati nešto o sebi,staviti linkove za svoje slike i reći neke najosnovnije stvari koje nam se sviđaju kod dečki! što se tiče vaših prijava: - svi pripadnici muškog roda se mogu prijaviti bezobzira na godine i prebivalište - uz prijavu treba biti priložen cv i slika - možete se odmah opredjeliti za jednu od nas ili imate vremena dva dana nastojat ćemo vas što bolje upoznati i svima ćemo pružiti priliku da se dokaže kao najbolji kandidat! iako svakih dva dana,netko će morati ispasti! nadamo se da ćete biti ozbiljni u svojoj namjeri,kulturni i da ćete poštivati konkurenciju!
__________________ A wise girl kisses but doesn't love, listens but doesn't belive and leaves before she is left - Marilyn Monroe Zadnji Uredio Joks : 13-11-07 u 15:30. Razlog: ispravak neispravnog boldanja |
| | |
| | #2 (permalink) |
| Uvaženi forumas Datum registracije: 02-12-06 Lokacija: Rijeka Godina: 21
Poruka: 861
![]() | Re: cina&dd-traži se dečko šta se prijavljujem za posao ili? ![]()
__________________ Moj blog o Internet zarada! - NOVI DOKAZ ISPLATE! |
| | |
| | #3 (permalink) |
| dr.sc. Foruma Datum registracije: 14-08-07 Lokacija: Zg
Poruka: 2,569
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: cina&dd-traži se dečko Ajde di su ti linkovi na slike. Šta čekate sad.. Pitanje: šta ako se neko ne može odlučit između vas dvije? Jel može onda jedna prijava za obadvije ili kako.. ![]()
__________________ Smrt fašizmu-slabo je narodu |
| | |
| | #4 (permalink) |
![]() | Re: cina&dd-traži se dečko jel nudite i neki miraz ili? ![]()
| | |
| | #5 (permalink) |
| MrCina | Re: cina&dd-traži se dečko ja sam Cina, iz Osijeka, volim sve sto vole mladi a najvise pivo ![]() a kakve decke volim? kao sto vec rekoh negdje- nemam bas kriterija- samo mu ne smije vjera zabranjivati ljubav prema alkoholu ![]() a linkove mi se ne da stavljati...sami trazite moje slike ![]() |
| | |
| | #6 (permalink) | |
| Celebrity | Re: cina&dd-traži se dečko pa možeš to i tako zamisliti Citat:
ajmo sad malo o meni! ja sam deedee00,živim na relaciji rijeka-trst-monte carlo; po zanimanju sam celebrity. volim sve što je lijepo i blještavo! kod dečka mi je bitno da je pametan,dobar,duhovit i da sam mu ja najbitnija! moje slike su tu Forumaši i Forumašice - SAMO SLIKE
__________________ A wise girl kisses but doesn't love, listens but doesn't belive and leaves before she is left - Marilyn Monroe Zadnji Uredio deedee00 : 13-11-07 u 14:56. | |
| | |
| | #9 (permalink) |
![]() | Re: cina&dd-traži se dečko a da probate s majicom NEMAM DEČKA bit će vam lakše... ![]()
| | |
![]() |
| Tagovi: cina ddtrazi, decko |
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 06:15.

- NOVI DOKAZ ISPLATE!
a najvise pivo