| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Moj Kutak Raspravljate o temi cina&dd-traži se dečko u Društvo forumu; Imamo. Koliko dugo vam možemo ići na živce, a da vi ne postanete histerične, te koliko često se moramo ... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #91 (permalink) |
| glup & gluplji Datum registracije: 20-11-05 Lokacija: Split Godina: 31
Poruka: 13,908
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: cina&dd-traži se dečko Imamo. Koliko dugo vam možemo ići na živce, a da vi ne postanete histerične, te koliko često se moramo podvrgnut agoniji šopinga u vašem društvu?
__________________ Sve žene nisu iste. Neke su još gore. |
| | |
| | #93 (permalink) |
| Akademik Foruma Datum registracije: 11-12-06 Godina: 37
Poruka: 3,772
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: cina&dd-traži se dečko DD, toliko toga želim znati o tebi da ne znam za koje pitanje bih se opredijelio. ![]() Mada čak i preferiram otkrivanje stvari 'u hodu', neke odgovore je bolje otkriti nego ih dobiti na pladnju. Zabavnije je i poučnije tako. ![]()
__________________ A woman who cannot make her mistakes charming, is only a female - Oscar Wilde |
| | |
| | #94 (permalink) |
| Celebrity | Re: cina&dd-traži se dečko što se tiće histeričnosti ovisi kakav mi je dan,koj put sam jako tolerantna,a kojput jako konfliktna! ja sama obavljam šoping,još mi samo fali da me netko požuruje ili dovodi u pitanje moj odabir! dečko je za to da me odveze i dođe po mene kad završim i da,naravno da poslije nosi vrećice
__________________ Ljudi imaju pravo biti glupi,no neki previse iskoristavaju tu povlasticu!! |
| | |
| | #95 (permalink) | |
| dr.sc. Foruma Datum registracije: 11-10-05 Lokacija: Svinjarevci
Poruka: 3,347
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: cina&dd-traži se dečko Citat:
__________________ Dotepenci, dobit ćete po pički! | |
| | |
| | #96 (permalink) | ||
| glup & gluplji Datum registracije: 20-11-05 Lokacija: Split Godina: 31
Poruka: 13,908
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: cina&dd-traži se dečko Citat:
Citat:
![]()
__________________ Sve žene nisu iste. Neke su još gore. | ||
| | |
| | #97 (permalink) |
| Akademik Foruma Datum registracije: 11-12-06 Godina: 37
Poruka: 3,772
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: cina&dd-traži se dečko Tzuki, ti bi Deedee u kolima vozio?!? No krasno... DeeDee, ajde bar ćeš se sa mnom moći u autu voziti. ![]()
__________________ A woman who cannot make her mistakes charming, is only a female - Oscar Wilde |
| | |
![]() |
| Tagovi: cina ddtrazi, decko |
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 04:53.

Zabavnije je i poučnije tako. 
DeeDee, ajde bar ćeš se sa mnom moći u autu voziti.