| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Moj Kutak Raspravljate o temi cina&dd-traži se dečko u Društvo forumu; kad se prije nadrobilo 12 stranica... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #122 (permalink) |
| Akademik Foruma Datum registracije: 11-12-06 Godina: 37
Poruka: 3,887
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: cina&dd-traži se dečko Joks, sad ćeš se morati iskupiti ako ne želiš da Cina pomisli da si od onih koji zapostavljaju curu zbog karijere... Mogao si bar donijeti . ![]()
__________________ A woman who cannot make her mistakes charming, is only a female - Oscar Wilde |
| | |
| | #123 (permalink) |
| Veteran | Re: cina&dd-traži se dečko Moje cure nikad nisu bile zapostavljane zbog karijere ![]() Nije je bilo online i kaj da radim nego da odem još koju kintu zaradit, kupit ćemo gajbu pive više ![]()
__________________ "...na poljima od snova ne pušta se korijenje..." Registriraj se na forum - BESPLATNO...Pravila ponašanja Pravila foruma slike...Postavljanje slika na forum |
| | |
| | #124 (permalink) |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: cina&dd-traži se dečko Eto, tako treba. Pa kad Deedee i ja budemo išli na pobjednički bal, treba i Cina imati dobrog izabranika... ![]()
__________________ A woman who cannot make her mistakes charming, is only a female - Oscar Wilde |
| | |
| | #126 (permalink) |
| Uvaženi forumas | Re: cina&dd-traži se dečko dobra tzuki
__________________ Moj blog o Internet zarada! - NOVI DOKAZ ISPLATE! |
| | |
| | #127 (permalink) |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: cina&dd-traži se dečko Hahaha, je l' ti to DeeDee sa HDZ-ovim sloganima osvajaš?!? Ako je tvoja kvaliteta ostvarenog kao i njihova, i jedamput će joj biti 'previše' da shvati da mora postojati bolja altetrnativa. ![]()
| | |
| | #128 (permalink) | |
| Celebrity | Re: cina&dd-traži se dečko Citat:
šta znači to 5 puta zaredom? jacuzzi bi mogla probati! jaccuzzi.jpg
__________________ Ljudi imaju pravo biti glupi,no neki previse iskoristavaju tu povlasticu!! | |
| | |
![]() |
| Tagovi: cina ddtrazi, decko |
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 23:56.

Mogao si bar donijeti
. 
Pa kad Deedee i ja budemo išli na pobjednički bal, treba i Cina imati dobrog izabranika...