| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Moj Kutak Raspravljate o temi cina&dd-traži se dečko u Društvo forumu; DeeDee- ove prije tebe nisu važne, a iz grešaka sam valjda naučio što sam trebao (što je valjda ... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #131 (permalink) |
| Akademik Foruma Datum registracije: 11-12-06 Godina: 37
Poruka: 3,762
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: cina&dd-traži se dečko DeeDee- ove prije tebe nisu važne, a iz grešaka sam valjda naučio što sam trebao (što je valjda neki +, mada bih rađe učio na tuđim greškama )... Nema repova i neriješenih stvari, to je najbitnije. ![]()
__________________ A woman who cannot make her mistakes charming, is only a female - Oscar Wilde |
| | |
| | #132 (permalink) |
| dr.sc. Foruma Datum registracije: 11-10-05 Lokacija: Svinjarevci
Poruka: 3,340
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: cina&dd-traži se dečko bio sam jedno vrijeme u vezi sa Vipnetom ali je puklo jer je bil skup a signal je bil loš kad sam upoznao tad još mladog HT mobilea bilo je sve ok, al mislim da me sad vara ![]()
__________________ Dotepenci, dobit ćete po pički! |
| | |
| | #136 (permalink) |
| Akademik Foruma Datum registracije: 11-12-06 Godina: 37
Poruka: 3,762
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: cina&dd-traži se dečko a ti si kao neka kolekcionarka?!? ili skupljaš nogometnu momčad... ![]() a kad smo već kod nogometa DD- kakve igrače voliš? napadače koji su koncentrirani samo na zabijanje (pa kud puklo da puklo), veznjake kojima je najbitnija tehnika, obrambene koji su dobri u pokrivanju igrača ili golmane koji igraju i rukama (a i prisni su sa travnjakom)? ![]()
__________________ A woman who cannot make her mistakes charming, is only a female - Oscar Wilde |
| | |
| | #140 (permalink) | |
| Celebrity | Re: cina&dd-traži se dečko Citat:
![]() pa ja sam nekako više za trenera koji se razumje u sve pozicije i taktiku i svakog igrača može staviti na klupu! ![]()
__________________ Ljudi imaju pravo biti glupi,no neki previse iskoristavaju tu povlasticu!! | |
| | |
![]() |
| Tagovi: cina ddtrazi, decko |
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 23:35.

)... Nema repova i neriješenih stvari, to je najbitnije.