| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Moj Kutak Raspravljate o temi cina&dd-traži se dečko u Društvo forumu; Citat: Pravi autor: cina i joks gdje je moja gajba ? Jel može ovako?... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #141 (permalink) |
| Veteran | Re: cina&dd-traži se dečko
__________________ "...na poljima od snova ne pušta se korijenje..." Registriraj se na forum - BESPLATNO...Pravila ponašanja Pravila foruma slike...Postavljanje slika na forum |
| | |
| | #142 (permalink) |
| Akademik Foruma Datum registracije: 11-12-06 Godina: 37
Poruka: 3,887
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: cina&dd-traži se dečko Opa, znači iskustvo se ipak cijeni... Već sam se pobojao da je kondicija na većoj cijeni od umijeća van terena. ![]()
__________________ A woman who cannot make her mistakes charming, is only a female - Oscar Wilde |
| | |
| | #145 (permalink) |
| Veteran | Re: cina&dd-traži se dečko Jel ovo tvoja adresa koja piše ispod nicka? ![]()
__________________ "...na poljima od snova ne pušta se korijenje..." Registriraj se na forum - BESPLATNO...Pravila ponašanja Pravila foruma slike...Postavljanje slika na forum |
| | |
| | #149 (permalink) |
| dr.sc. Foruma Datum registracije: 25-11-06
Poruka: 3,329
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: cina&dd-traži se dečko Deedeee supač tema...sam brijem da ćeš popušit...svi oće cinu ![]()
__________________ ...dok si pored mene zaboravljam sve probleme, i dok si pored mene ja ne znam sto je strah, ma dok si pored mene znam da mogu mirno sanjati, dok se pored mene budis ti... |
| | |
| | #150 (permalink) |
| Veteran | Re: cina&dd-traži se dečko Pronaći ću ja tebe...kad tad ![]() Prvo idem u Karlovac na ovu adresu (s gajbom heinekena) i ak te tam ne nađem idem po jednom drugom tragu ![]() Iako mislim da tebe na toj adresi dobro poznaju pa će me uputiti na tvoju pravu adresu...a možda me i poveze dečko s kamionom koji ti dostavlja robu doma ![]()
| | |
![]() |
| Tagovi: cina ddtrazi, decko |
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 12:50.