| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Moj Kutak Raspravljate o temi cina&dd-traži se dečko u Društvo forumu; Citat: Pravi autor: Adolon Deedeee supač tema...sam brijem da ćeš popušit...svi oće cinu ne brini ti za ... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #152 (permalink) |
| Akademik Foruma Datum registracije: 11-12-06 Godina: 37
Poruka: 3,887
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: cina&dd-traži se dečko Ej, vid' prostaka!!! Do prvog sastanka se još nije doguralo, a on već o pušenju... Ne'š ti tako s mojom DeeDee razgovarati, ona je fina cura... ![]()
__________________ A woman who cannot make her mistakes charming, is only a female - Oscar Wilde |
| | |
| | #153 (permalink) |
| Akademik Foruma Datum registracije: 09-11-06 Lokacija: Ri Godina: 17
Poruka: 3,967
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: cina&dd-traži se dečko u cirka 7 sati vec je napisano 16 stranica u ovo temi. ![]() kolko dečki vec imate za audijicu?
__________________ Forever and Ever, We'll follow the boys, Of Man United, The Busby Babes |
| | |
| | #154 (permalink) |
| Član | Re: cina&dd-traži se dečko Jedna konstatacija: Za cinu se zna da voli pivo, prije nekoliko postova izjavila da ne voli shopping, vidjeli smo slike. Nije mi jasno kako nemaš dečka. Još samo reci da voliš gledat nogomet (pa makar i zbog nekih igrača koji ti se sviđaju), tad mi tek ništa neće biti jasno... ![]()
__________________ Dont Vori, Igor Vori |
| | |
| | #156 (permalink) | |
| praskaton, nick praskaton | Re: cina&dd-traži se dečko Kad već impliciraš, i ja se prijavljujem. ![]() A baš sam htio ostat u tajnosti. ![]() Mislim da znam na šta cina sigurno pada ![]() ![]() ![]() Citat:
![]() | |
| | |
| | #158 (permalink) | ||
| Celebrity | Re: cina&dd-traži se dečko Citat:
joks i in flames za cinu tzukius je nedostupan Citat:
![]() šta se bojiš konkurencije? svi se mogu prijaviti! i svako je poseban na svoj način!
__________________ Ljudi imaju pravo biti glupi,no neki previse iskoristavaju tu povlasticu!! | ||
| | |
| | #159 (permalink) | |
| dr.sc. Foruma Datum registracije: 25-11-06
Poruka: 3,328
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: cina&dd-traži se dečko Citat:
P.S. Deedee šalio sam se ![]() A kakvi su opće kriteriji ![]()
__________________ ...dok si pored mene zaboravljam sve probleme, i dok si pored mene ja ne znam sto je strah, ma dok si pored mene znam da mogu mirno sanjati, dok se pored mene budis ti... | |
| | |
![]() |
| Tagovi: cina ddtrazi, decko |
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 03:54.

Do prvog sastanka se još nije doguralo, a on već o pušenju...
Ne'š ti tako s mojom DeeDee razgovarati, ona je fina cura...