| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Moj Kutak Raspravljate o temi cina&dd-traži se dečko u Društvo forumu; Citat: Pravi autor: In Flames a da probate s majicom NEMAM DEČKA bit će vam lakše... priloži prijavu ... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #14 (permalink) |
| Uvaženi forumas Datum registracije: 02-12-06 Lokacija: Rijeka Godina: 21
Poruka: 897
![]() | Re: cina&dd-traži se dečko šta ne smijemo mi malo vidjet kakve ste, ovo su bili testovi za smisao za humor, Deedee nisi prošla ![]() cina ![]()
__________________ Moj blog o Internet zarada! - NOVI DOKAZ ISPLATE! |
| | |
| | #16 (permalink) | |
| Celebrity | Re: cina&dd-traži se dečko Citat:
![]() ti se prijavi pa testiraj šta god hoćeš! pravila su pravila!
__________________ Ljudi imaju pravo biti glupi,no neki previse iskoristavaju tu povlasticu!! | |
| | |
| | #17 (permalink) |
| dr.sc. Foruma Datum registracije: 30-05-07 Lokacija: Ri Godina: 22
Poruka: 2,616
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: cina&dd-traži se dečko Postoji već humanitarna zaklada "Dajmo da jebu"...... Tamo možete pronaći srodnu dušu i srodni.......... ![]()
__________________ Ja sam znao da ću svoju ljubav pokloniti njoj Mojoj lijepoj zemlji Hrvatskoj |
| | |
| | #18 (permalink) | |
mi jako dobro znamo čega ima i čega nema na forumu!
__________________ Ljudi imaju pravo biti glupi,no neki previse iskoristavaju tu povlasticu!! | |
| | |
| | #19 (permalink) |
| dr.sc. Foruma Datum registracije: 30-05-07 Lokacija: Ri Godina: 22
Poruka: 2,616
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: cina&dd-traži se dečko E pa onda? Ono šta hoćeš imati, baci ješkicu pa hvataj....... ![]() Ili imaš žestoke kriterije? ![]()
__________________ Ja sam znao da ću svoju ljubav pokloniti njoj Mojoj lijepoj zemlji Hrvatskoj |
| | |
| | #20 (permalink) | |
osim ako želiš posao provokatora!trebao bi nam netko tko će malo provocirati kandidate (ako ih uopće bude bilo )
| | |
![]() |
| Tagovi: cina ddtrazi, decko |
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 21:39.