| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Moj Kutak Raspravljate o temi cina&dd-traži se dečko u Društvo forumu; Pa ne znam, predpostavljam da uživo ne bi uzela 12-toricu u obzir... Možda bi samo dvojica pjevala ... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #202 (permalink) |
| Akademik Foruma Datum registracije: 11-12-06 Godina: 37
Poruka: 3,776
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: cina&dd-traži se dečko A čuj... Vidio si slike- mislim da bi se uživo i više od tuceta lako skupilo. A čim veća ponuda, veća je i mogućnost naći neš' dobro. ![]()
__________________ Chastity is the greatest form of perversion - Oscar Wilde |
| | |
| | #203 (permalink) |
| dr.sc. Foruma Datum registracije: 11-10-05 Lokacija: Svinjarevci
Poruka: 3,363
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: cina&dd-traži se dečko ja imam meni pjesama za pod prozor... dođem ispod prozora, šiknem joj gore meni i ona zaželi... repertoar neš nać bolji
__________________ Dotepenci, dobit ćete po pički! |
| | |
| | #204 (permalink) | |
| Moderator Foruma Datum registracije: 12-05-05 Lokacija: Zagreb, Trnje Godina: 22
Poruka: 4,609
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: cina&dd-traži se dečko Citat:
![]() | |
| | |
| | #205 (permalink) |
| Akademik Foruma Datum registracije: 11-12-06 Godina: 37
Poruka: 3,776
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: cina&dd-traži se dečko _Aris_, ma ne vjeruj njemu s tim "OSTVARENO", sigurno će i Žaka dovesti da pjeva umjesto njega... ![]()
__________________ Chastity is the greatest form of perversion - Oscar Wilde |
| | |
![]() |
| Tagovi: cina ddtrazi, decko |
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 07:33.

A čim veća ponuda, veća je i mogućnost naći neš' dobro. 

pa staviš spot ispod...