| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Moj Kutak Raspravljate o temi cina&dd-traži se dečko u Društvo forumu; Pazi fore...... Jedan kandidat, 2 kokoše (pardon - cure )........ Umjesto da se muški tuku za žene, žene će se ... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #41 (permalink) |
| dr.sc. Foruma Datum registracije: 30-05-07 Lokacija: Ri Godina: 22
Poruka: 2,216
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: cina&dd-traži se dečko Pazi fore...... Jedan kandidat, 2 kokoše (pardon - cure )........Umjesto da se muški tuku za žene, žene će se za muškog.... ![]()
__________________ Ja sam znao da ću svoju ljubav pokloniti njoj Mojoj lijepoj zemlji Hrvatskoj |
| | |
| | #42 (permalink) |
| Akademik Foruma Datum registracije: 11-12-06 Lokacija: offline Godina: 37
Poruka: 3,879
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: cina&dd-traži se dečko Tu se upucava curama a meni nitko nije rekao?!? No krasno, ja na glasu da se svima upucavam, pa će jadna Cina i DeeDee doći na glas da su cure kojima se čak ni ja nisam htio upucavati. ![]() Cino- nemam ništa protiv tebe osobno ta bih ti poželio groznu sudbu (tj. da nedajbože uspijem u snubljenju ), a za DeeDee još i nisam siguran... Smatrajte me prijavljenim. ![]()
__________________ A woman who cannot make her mistakes charming, is only a female - Oscar Wilde |
| | |
| | #43 (permalink) | |
| Offline | Re: cina&dd-traži se dečko Citat:
![]() Neki me već možda znaju sa foruma a neki i uživo. Moderiram malo po forumu a u slobodno vrijeme radim u jednoj firmi ![]() Plača mi je za hrvatske prilike dosta visoka. Imam svoj auto, nešto sitno ušparanog novca, nešto malo dionica jedne dobre firme, uglavnom egzistencija mi je osigurana i mogu lagodno živjeti ostatak života. Tražim curu dobrog srca i velikog apetita za seks jer već dugo nisam pa se želim dobro ispucati ![]() Slike šaljem samo na pm ![]()
__________________ "...na poljima od snova ne pušta se korijenje..." Registriraj se na forum - BESPLATNO...Pravila ponašanja Pravila foruma slike...Postavljanje slika na forum | |
| | |
| | #44 (permalink) |
| dr.sc. Foruma Datum registracije: 11-10-05 Lokacija: Svinjarevci
Poruka: 2,950
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: cina&dd-traži se dečko recite mi da sam budala al ja se prijavljujem prvi... Zovem se Mile, zovu me i Miljenko ali ponekad. Dolazim iz malog sela pokraj velikog grada Dugog sela, a živim u Velikoj Gorici. Volim sve što vole mladi... uglavnom narodno. Slušam Nadu Topčagić, Micu Trortaljku, Mitra Mirića, Sekija Turkovića, a znam opalit u autu i Sinana Sakića. Inače radim na njivi, tamo kopam za apartmansko naselje i živim u velikoj kući sa dva izgrađena kata, krov će ove zime. Jesam dobar? aha... slika evo tu su me slikali na njivi na kojoj radimo...
__________________ Ovo ljeto nudim 100 kn osobi koja fotografira Tanju Tomić u toplessu (za bikini 50 kn). Slika mora biti pristojne kvalitete i rezolucije |
| | |
| | #47 (permalink) | |
| dr.sc. Foruma Datum registracije: 30-05-07 Lokacija: Ri Godina: 22
Poruka: 2,216
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: cina&dd-traži se dečko Citat:
![]() To, uzimam, uzimam...... ![]()
__________________ Ja sam znao da ću svoju ljubav pokloniti njoj Mojoj lijepoj zemlji Hrvatskoj | |
| | |
![]() |
| Tagovi: cina ddtrazi, decko |
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 06:40.

)........

), a za DeeDee još i nisam siguran...
Smatrajte me prijavljenim.