| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Moj Kutak Raspravljate o temi cina&dd-traži se dečko u Društvo forumu; svi te mi ocemo, na tebi je da biras... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #551 (permalink) |
| Black Tattoo | Re: cina&dd-traži se dečko svi te mi ocemo, na tebi je da biras ![]()
__________________ To those who understand, I extend my hand To the doubtful I demand, take me as I am Not under your command, I know where I stand I won't change to fit your plan, Take me as I am |
| | |
| | #552 (permalink) |
| dr.sc. Foruma Datum registracije: 30-05-07 Lokacija: Ri Godina: 22
Poruka: 2,216
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: cina&dd-traži se dečko Nekoliko puta sam istaknuo svoju kandidaturu ali bezuspješno.... ![]()
__________________ Ja sam znao da ću svoju ljubav pokloniti njoj Mojoj lijepoj zemlji Hrvatskoj |
| | |
| | #553 (permalink) |
| Celebrity | Re: cina&dd-traži se dečko da vas obavijestim o novostima! moj dragi wolf me odveo na romanticnu veceru uz svijece i viloniste! jos jednom me zaprosio i dao mi predivan zarucnicki prsten s pravim dijamantom DiaConsignB14L.jpg rekao je da ce mi iz dana u dan pokazivati svoju ljubav vise djelima nego rijecima! kupio je dvije karte za krstarenje rusijom (od moskve do st petersburga) za ovo ljeto posto ja ne smijem na sunce pa da odemo u hladnije krajeve! znam da nije savrsen,ali volim ga i bezobzira na sve sam mu odlucila pruziti jos jednu priliku! ![]()
__________________ Ljudi imaju pravo biti glupi,no neki previse iskoristavaju tu povlasticu!! |
| | |
| | #555 (permalink) | |
| Akademik Foruma | Re: cina&dd-traži se dečko Citat:
Presretan! :vino ne radi ... onda: ![]()
__________________ Tko hoće - naći će načina, tko neće - naći će tisuću izgovora. | |
| | |
![]() |
| Tagovi: cina ddtrazi, decko |
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 06:33.