| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Moj Kutak Raspravljate o temi cina&dd-traži se dečko u Društvo forumu; Cekaj nisam siguran jos u prijavu. Nebi htjel izgubit dobru frendicu. Vaze frendica ili cura.... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #52 (permalink) |
| prof. Foruma Datum registracije: 30-05-07 Lokacija: Ri Godina: 22
Poruka: 1,977
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: cina&dd-traži se dečko Prijave dosadašnjih kandidata su zanimljive ko sex sa ružnom sifiličnom pakistanskom kurvom..... Sam dobar? ![]()
__________________ Ja sam znao da ću svoju ljubav pokloniti njoj Mojoj lijepoj zemlji Hrvatskoj |
| | |
| | #53 (permalink) | |
| Veteran | Re: cina&dd-traži se dečko Citat:
![]() Ti izazivaš opomenu? ![]()
__________________ "...na poljima od snova ne pušta se korijenje..." Registriraj se na forum - BESPLATNO...Pravila ponašanja Pravila foruma slike...Postavljanje slika na forum | |
| | |
| | #54 (permalink) | ||
| Celebrity | Re: cina&dd-traži se dečko Citat:
![]() Citat:
odlično,ali moraš imati mjeru!
__________________ Ljudi imaju pravo biti glupi,no neki previse iskoristavaju tu povlasticu!! | ||
| | |
| | #55 (permalink) |
| dr.sc. Foruma Datum registracije: 11-10-05 Lokacija: Svinjarevci
Poruka: 2,851
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: cina&dd-traži se dečko evo za dame... izaberite mene... ja sam najljepši ... od dečki sa njive
__________________ Ovo ljeto nudim 100 kn osobi koja fotografira Tanju Tomić u toplessu (za bikini 50 kn). Slika mora biti pristojne kvalitete i rezolucije |
| | |
| | #56 (permalink) |
| prof. Foruma Datum registracije: 30-05-07 Lokacija: Ri Godina: 22
Poruka: 1,977
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: cina&dd-traži se dečko 1. Ja radim svoj posao provokatora...... 2. Ako mi daš opomenu to će biti zloupotreba položaja i tužit ću te prvo mami, pa Kikiju pa abuse službi Tcoma.... ![]() E.....
__________________ Ja sam znao da ću svoju ljubav pokloniti njoj Mojoj lijepoj zemlji Hrvatskoj |
| | |
| | #57 (permalink) |
| Akademik Foruma Datum registracije: 11-12-06 Godina: 37
Poruka: 3,875
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: cina&dd-traži se dečko Samo moram priznati da mi se ne sviđa format natjecanja, ja sam protiv njih puno... U takvim se situacijama kandidat treba istaknuti dobrim osobinama (kojih baš i nemam u obilju )- preferiram 1 na 1, gdje se može pobijediti podmetanjem noge, grunuti protivnika laktoom u rebra i sl... ![]()
__________________ A woman who cannot make her mistakes charming, is only a female - Oscar Wilde |
| | |
| | #59 (permalink) |
| women loving misogynist Datum registracije: 20-11-05 Lokacija: Split Godina: 31
Poruka: 12,824
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: cina&dd-traži se dečko Evo, ja ću se također prijavit. Sukladno ranije navedenim pravilima natječaja, ja se prijavljujem samo u kategoriji "dečko za deedee00" Dakle, ja sam damfisk, po zanimanju sam seronja, ali seruckam i u slobodno vrijeme, a ne samo na poslu. Hobiji su mi honorano vezivanje kravata, gledanje ugašenog televizora i slušanje glazbe koju nitko drugi ne sluša. Od gušta se bavim ragbijem, a povremeno volim pojest lazanje. Vikendom sam pripit, a radnim danom sam pripitomljen. Nagašavam da znam koristit vodokotlić i dasku za zahodskoj školjci, a ako mi se polako objasni, znam rukovati i daljinskim upravljačem za klimatizacijski uređaj. U seksu volim sve, iako postoje neke stvari koje ne volim. Moja dugogodišnja skrivena strast su celebrityji te višestanični organizmi podvrste homosapiens, točnije žene suprotnog spola, koje vole sve što je blještavo, u imenu imaju više od dva slova "e" i žive na relaciji. Prilažem sliku. Eto toliko, hvala na razumijevanju. P.S. Otvoren sam za sve pokušaje mita, korupcije, malverzacija i mućkanja, ukoliko se od mene ne očekuje da nešto platim
__________________ Imam majicu na kojoj je ovaj natpis: NISAM GINEKOLOG ALI MOGU POGLEDAT |
| | |
| | #60 (permalink) |
| Veteran | Re: cina&dd-traži se dečko Ako baš jako zagusti i bude previše kandidata koji će po nekim karakteristikama biti ispred mene nažalost morat ću malo varati i banirati sve kandidate osim sebe ![]()
__________________ "...na poljima od snova ne pušta se korijenje..." Registriraj se na forum - BESPLATNO...Pravila ponašanja Pravila foruma slike...Postavljanje slika na forum |
| | |
![]() |
| Tagovi: cina ddtrazi, decko |
« Iz Italije
|
Amsterdam Slike »
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 04:39.

U takvim se situacijama kandidat treba istaknuti dobrim osobinama (kojih baš i nemam u obilju
)- preferiram 1 na 1, gdje se može pobijediti podmetanjem noge, grunuti protivnika laktoom u rebra i sl...