Idi nazad   Croportal Forum > Društvo > Moj Kutak
Registracija FAQ Lista korisnika Kalendar Pretraži Današnje Poruke Označi forume pročitanima Online igre

Moj Kutak Raspravljate o temi cina&dd-traži se dečko u Društvo forumu; Cekaj nisam siguran jos u prijavu. Nebi htjel izgubit dobru frendicu. Vaze frendica ili cura....

Odgovor

Opcije Teme
Star 13-11-07, 16:02   #51 (permalink)
dr.sc. Foruma

Datum registracije: 17-06-06
Poruka: 2,940
Skunk je zabranio reputaciju
Re: cina&dd-traži se dečko

Cekaj nisam siguran jos u prijavu.

Nebi htjel izgubit dobru frendicu. Vaze frendica ili cura.
Skunk je offline  
Digg this Post!Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiFurl this Post!
Odgovori sa citatom
Star 13-11-07, 16:02   #52 (permalink)
prof. Foruma

Datum registracije: 30-05-07
Godina: 22
Poruka: 1,977
Locrian85 će uskoro biti poznatLocrian85 će uskoro biti poznatLocrian85 će uskoro biti poznatLocrian85 će uskoro biti poznatLocrian85 će uskoro biti poznatLocrian85 će uskoro biti poznatLocrian85 će uskoro biti poznatLocrian85 će uskoro biti poznat

Prijave dosadašnjih kandidata su zanimljive ko sex sa ružnom sifiličnom pakistanskom kurvom.....

Sam dobar?
Digg this Post!Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiFurl this Post!
Odgovori sa citatom
Star 13-11-07, 16:03   #53 (permalink)
Veteran

Datum registracije: 02-06-04
Godina: 30
Poruka: 7,883
Joks je poznat svimaJoks je poznat svimaJoks je poznat svimaJoks je poznat svimaJoks je poznat svimaJoks je poznat svimaJoks je poznat svimaJoks je poznat svimaJoks je poznat svimaJoks je poznat svimaJoks je poznat svima
Pošalji poruku preko MSN-a korisniku Joks Pošalji poruku preko Skype-a korisniku Joks

Citat:
Pravi autor: Locrian85 Pogledaj Poruke
Prijave dosadašnjih kandidata su zanimljive ko sex sa ružnom sifiličnom pakistanskom kurvom.....

Sam dobar?

Ti izazivaš opomenu?

"...na poljima od snova ne pušta se korijenje..."

Registriraj se na forum - BESPLATNO...Pravila ponašanja
Pravila foruma slike...Postavljanje slika na forum
Joks je offline  
Odgovori sa citatom
Star 13-11-07, 16:04   #54 (permalink)
Celebrity

Datum registracije: 14-04-06
Poruka: 1,584
deedee00 je slavandeedee00 je slavandeedee00 je slavandeedee00 je slavandeedee00 je slavandeedee00 je slavandeedee00 je slavandeedee00 je slavandeedee00 je slavandeedee00 je slavandeedee00 je slavan
Pošalji poruku preko MSN-a korisniku deedee00 Pošalji poruku preko Skype-a korisniku deedee00

Citat:
Pravi autor: Skunk Pogledaj Poruke
Cekaj nisam siguran jos u prijavu.

Nebi htjel izgubit dobru frendicu. Vaze frendica ili cura.
pa ja ti nisam frendica

Citat:
Pravi autor: Locrian85 Pogledaj Poruke

Sam dobar?

odlično,ali moraš imati mjeru!
Odgovori sa citatom
Star 13-11-07, 16:05   #55 (permalink)
dr.sc. Foruma

Datum registracije: 11-10-05
Poruka: 2,851
tzukius ima spektakularnu aurutzukius ima spektakularnu aurutzukius ima spektakularnu aurutzukius ima spektakularnu aurutzukius ima spektakularnu aurutzukius ima spektakularnu aurutzukius ima spektakularnu aurutzukius ima spektakularnu aurutzukius ima spektakularnu aurutzukius ima spektakularnu auru

evo za dame... izaberite mene... ja sam najljepši ... od dečki sa njive

Odgovori sa citatom
Star 13-11-07, 16:05   #56 (permalink)
prof. Foruma

Locrian85 će uskoro biti poznatLocrian85 će uskoro biti poznatLocrian85 će uskoro biti poznatLocrian85 će uskoro biti poznatLocrian85 će uskoro biti poznatLocrian85 će uskoro biti poznatLocrian85 će uskoro biti poznatLocrian85 će uskoro biti poznat

Citat:
Pravi autor: Joks Pogledaj Poruke

Ti izazivaš opomenu?
1. Ja radim svoj posao provokatora......
2. Ako mi daš opomenu to će biti zloupotreba položaja i tužit ću te prvo mami, pa Kikiju pa abuse službi Tcoma....

E.....
Odgovori sa citatom
Star 13-11-07, 16:06   #57 (permalink)
Akademik Foruma

Datum registracije: 11-12-06
Godina: 37
Poruka: 3,875
Wolf-HR je slavanWolf-HR je slavanWolf-HR je slavanWolf-HR je slavanWolf-HR je slavanWolf-HR je slavanWolf-HR je slavanWolf-HR je slavanWolf-HR je slavanWolf-HR je slavanWolf-HR je slavan

Samo moram priznati da mi se ne sviđa format natjecanja, ja sam protiv njih puno... U takvim se situacijama kandidat treba istaknuti dobrim osobinama (kojih baš i nemam u obilju )- preferiram 1 na 1, gdje se može pobijediti podmetanjem noge, grunuti protivnika laktoom u rebra i sl...
Odgovori sa citatom
Star 13-11-07, 16:08   #58 (permalink)
prof. Foruma

Mao Ze Tung je rekao da je i nogom u guzicu korak naprijed.....
Odgovori sa citatom
Star 13-11-07, 16:09   #59 (permalink)
women loving misogynist

Datum registracije: 20-11-05
Godina: 31
Poruka: 12,824
damfisk je poznat svimadamfisk je poznat svimadamfisk je poznat svimadamfisk je poznat svimadamfisk je poznat svimadamfisk je poznat svimadamfisk je poznat svimadamfisk je poznat svimadamfisk je poznat svimadamfisk je poznat svimadamfisk je poznat svima

Evo, ja ću se također prijavit.

Sukladno ranije navedenim pravilima natječaja, ja se prijavljujem samo u kategoriji "dečko za deedee00"

Dakle, ja sam damfisk, po zanimanju sam seronja, ali seruckam i u slobodno vrijeme, a ne samo na poslu.

Hobiji su mi honorano vezivanje kravata, gledanje ugašenog televizora i slušanje glazbe koju nitko drugi ne sluša.

Od gušta se bavim ragbijem, a povremeno volim pojest lazanje. Vikendom sam pripit, a radnim danom sam pripitomljen.

Nagašavam da znam koristit vodokotlić i dasku za zahodskoj školjci, a ako mi se polako objasni, znam rukovati i daljinskim upravljačem za klimatizacijski uređaj.

U seksu volim sve, iako postoje neke stvari koje ne volim. Moja dugogodišnja skrivena strast su celebrityji te višestanični organizmi podvrste homosapiens, točnije žene suprotnog spola, koje vole sve što je blještavo, u imenu imaju više od dva slova "e" i žive na relaciji.

Prilažem sliku.

Eto toliko, hvala na razumijevanju.

P.S. Otvoren sam za sve pokušaje mita, korupcije, malverzacija i mućkanja, ukoliko se od mene ne očekuje da nešto platim
Dodane Slike
Tip Fajla: jpg ja.jpg (47.2 KB, 15 pogleda)

NISAM GINEKOLOG ALI MOGU POGLEDAT
damfisk je offline  
Odgovori sa citatom
Star 13-11-07, 16:10   #60 (permalink)
Veteran

Datum registracije: 02-06-04
Godina: 30
Poruka: 7,883
Joks je poznat svimaJoks je poznat svimaJoks je poznat svimaJoks je poznat svimaJoks je poznat svimaJoks je poznat svimaJoks je poznat svimaJoks je poznat svimaJoks je poznat svimaJoks je poznat svimaJoks je poznat svima
Pošalji poruku preko MSN-a korisniku Joks Pošalji poruku preko Skype-a korisniku Joks

Ako baš jako zagusti i bude previše kandidata koji će po nekim karakteristikama biti ispred mene nažalost morat ću malo varati i banirati sve kandidate osim sebe

"...na poljima od snova ne pušta se korijenje..."

Registriraj se na forum - BESPLATNO...Pravila ponašanja
Pravila foruma slike...Postavljanje slika na forum
Joks je offline  
Odgovori sa citatom
Odgovor
Tagovi: cina ddtrazi, decko

Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta)

Opcije Teme

Pravila poruka
Vi smijete ne otvarati nove teme
Vi smijete ne odgovarati na poruke
Vi smijete ne slati privitke
Vi smijete ne urediti vašu poruku

vB Kod je Uključen
Smajlići Kod je Uključen
[IMG] kod je Uključen
HTML kod je Isključen
Trackbacks are Isključen
Pingbacks are Isključen
Refbacks are Isključen

Trenutno vrijeme na forumu: 04:39.

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70 71 72 73 74 75 76 77 78 79 80 81 82 83 84 85 86 87 88 89 90 91 92 93 94 95 96 97 98 99 100 101 102 103 104 105 106 107 108