| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Moj Kutak Raspravljate o temi cina&dd-traži se dečko u Društvo forumu; pa sad je tek početak,s vremenom će se broj kandidata smanjivati! sutra ili preksutra ćete se morati opredjeliti,ovisno ... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #61 (permalink) |
| Celebrity | Re: cina&dd-traži se dečko pa sad je tek početak,s vremenom će se broj kandidata smanjivati! sutra ili preksutra ćete se morati opredjeliti,ovisno kako budu išle prijave! i onda počinje prava bitka! ako imate nekih pitanja da nas bolje upoznate,slobodno pitajte! i mi ćemo vas sigurno ispitivati!
__________________ Ljudi imaju pravo biti glupi,no neki previse iskoristavaju tu povlasticu!! |
| | |
| | #62 (permalink) |
| dr.sc. Foruma Datum registracije: 30-05-07 Lokacija: Ri Godina: 22
Poruka: 3,093
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: cina&dd-traži se dečko Nećemo se tako igrati..... ![]() Podmićivat se mora mene..... ![]() Ja sam sada menađer, ovaj provokator...... ![]()
__________________ Ja sam znao da ću svoju ljubav pokloniti njoj Mojoj lijepoj zemlji Hrvatskoj |
| | |
| | #64 (permalink) |
| dr.sc. Foruma Datum registracije: 11-10-05 Lokacija: Svinjarevci
Poruka: 3,345
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: cina&dd-traži se dečko ma nema ti djevojko dok te ne uhvati ruka radnika sa njive... da vidiš koja kola vozim... u kolima mojim sve koža i svila..
__________________ Dotepenci, dobit ćete po pički! |
| | |
| | #69 (permalink) |
| Akademik Foruma Datum registracije: 11-12-06 Godina: 37
Poruka: 3,768
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: cina&dd-traži se dečko DeeDee, zar nisam bio jasan da je moja kandidatura za Cinu pro forma?!? Njoj udvaram zato da ne dođe na loš glas jer joj nisam udvarao, no za tebe ću se boriti i rukama i nogama. ![]()
__________________ A woman who cannot make her mistakes charming, is only a female - Oscar Wilde |
| | |
| | #70 (permalink) |
| Veteran | Re: cina&dd-traži se dečko Da se onda i ja izjasnim, ja sam kandidat za cinu ![]()
__________________ "...na poljima od snova ne pušta se korijenje..." Registriraj se na forum - BESPLATNO...Pravila ponašanja Pravila foruma slike...Postavljanje slika na forum |
| | |
![]() |
| Tagovi: cina ddtrazi, decko |
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 03:18.