| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Moj Kutak Raspravljate o temi cina&dd-traži se dečko u Društvo forumu; Citat: Pravi autor: Wolf-HR DeeDee- zar je to uopće pitanje?!? Ako nije natjecateljska utakmica reprezentacije, dogovor s dragom (pogotovo ... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #82 (permalink) | |
| dr.sc. Foruma Datum registracije: 30-05-07 Lokacija: Ri Godina: 22
Poruka: 3,071
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: cina&dd-traži se dečko Citat:
ja predložio...... Moram ići, vidimo se sutra....... Pozdraf....
__________________ Ja sam znao da ću svoju ljubav pokloniti njoj Mojoj lijepoj zemlji Hrvatskoj | |
| | |
| | #83 (permalink) | |
| Celebrity | Re: cina&dd-traži se dečko Citat:
da, i meni tu nešto smrdi ![]() ali za to kod mene imate plusić! ja moram biti najbitnija!
__________________ Ljudi imaju pravo biti glupi,no neki previse iskoristavaju tu povlasticu!! | |
| | |
| | #84 (permalink) |
| Akademik Foruma Datum registracije: 11-12-06 Godina: 37
Poruka: 3,762
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: cina&dd-traži se dečko DD - pozvao bih dragu sa nama i rekao joj da je super sexy u 'kockastom' i da ako ode s nama (a to je win-win situacija za mene) da ću joj se iskupiti na najbolji mogući način. ![]()
__________________ A woman who cannot make her mistakes charming, is only a female - Oscar Wilde |
| | |
| | #85 (permalink) | |
| glup & gluplji Datum registracije: 20-11-05 Lokacija: Split Godina: 31
Poruka: 13,888
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: cina&dd-traži se dečko Citat:
Pa šonjavost nije nužno loša karakterna osobina. Osobito ako je uzrok šonjavosti mogućnost da se "umoči" Ti si najbitnija, naravno!!! ![]()
__________________ Sve žene nisu iste. Neke su još gore. | |
| | |
| | #88 (permalink) |
| Akademik Foruma Datum registracije: 11-12-06 Godina: 37
Poruka: 3,762
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: cina&dd-traži se dečko Tzuki... Ne samo nesreću... (cure oprostite što stavljam sliku druge cure u vašu temu, no moram ilustrirati svoj argument )P.S. Kažeš li ponovo, ili impliciraš, da bi moje DeeDee ili Cina mogle donijeti nesreću, obračunat ćemo se mano a mano.
__________________ A woman who cannot make her mistakes charming, is only a female - Oscar Wilde |
| | |
| | #89 (permalink) |
| glup & gluplji Datum registracije: 20-11-05 Lokacija: Split Godina: 31
Poruka: 13,888
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: cina&dd-traži se dečko Upotrijebi maštu... nije "ona" jedino seksualno sredstvo koji žena raspolaže ![]() Inače, da taj dan imaš stvari, onda bih ti vjerovatno toliko išao na živce, da bi mi ti sama rekla da se gubim što dalje od tebe - na primjer, na stadion
__________________ Sve žene nisu iste. Neke su još gore. |
| | |
| | #90 (permalink) |
| Celebrity | Re: cina&dd-traži se dečko dobro,zaključak je da svi tako "divni" i da vam je cura na prvom mjestu,osim miletu! imate li vi koje pitanje za mene i cinu? (odgovorit će kad dođe)
__________________ Ljudi imaju pravo biti glupi,no neki previse iskoristavaju tu povlasticu!! |
| | |
![]() |
| Tagovi: cina ddtrazi, decko |
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 01:52.

) uvijek pobjeđuje.

Svi bi odjebali prijatelje kako bi jebali curu

(cure oprostite što stavljam sliku druge cure u vašu temu, no moram ilustrirati svoj argument