| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Moj Kutak Raspravljate o temi DAN MUSKARACA u Društvo forumu; Kolege forumasi, izvjestavam vas da je 3.11. proglasen medunarodnim danom muskaraca Zato svima onima koji imaju cojones medu nogama ... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #1 (permalink) |
| Starter Datum registracije: 07-10-07
Poruka: 18
![]() | DAN MUSKARACA Kolege forumasi, izvjestavam vas da je 3.11. proglasen medunarodnim danom muskaraca Zato svima onima koji imaju cojones medu nogama zelim sretan DAN MUSKARACA! trebalo bi donijet neka pravila za NAS dan da cujem prijedloge moj prijedlog je da osoba zenskog roda, na danasnji dan jednostavno ne smije ni pomislit reci NE. |
| | |
| | #2 (permalink) |
| prof. Foruma | Re: DAN MUSKARACA ja sam dobio cviće i bombonjeru ![]()
__________________ Pliiiz CP - Pimp my ride |
| | |
| | #5 (permalink) |
| forumska kuharica Datum registracije: 28-02-07 Lokacija: kuća u ulici Godina: 25
Poruka: 5,009
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: DAN MUSKARACA I ja isto...bila sam doma. ![]()
__________________ I don't care if you talk about me I don't care if you write it out in stone Whenever I fall I land on my feet I don't care, I just don't care |
| | |
| | #9 (permalink) |
| dr.sc. Foruma Datum registracije: 24-03-07 Lokacija: Coca Cola Company Godina: 23
Poruka: 3,026
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: DAN MUSKARACA nisam cuo za to,ali odsad cu znati,za taj dan bi nam trebalo kupit sta god zelimo i ostavit nas miru
__________________ Anything is possible on the Coke Side of Life.Check it out for yourself! |
| | |
![]() |
| Tagovi: dan, muskaraca |
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 04:17.

sa dvi i po ure zakašnjenja 
sramota...
da mi je vidit da dan žena prođe ovako skromno...