| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Moj Kutak Raspravljate o temi Druženja i sastanci forumaša u Društvo forumu; Slijedeći put te zovemo. Al bilo je na forumu za prošli sastanak pa svejedno nije došlo puno ljudi... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #141 (permalink) |
| charolastra | Re: Druženja i sastanci forumaša Slijedeći put te zovemo. Al bilo je na forumu za prošli sastanak pa svejedno nije došlo puno ljudi
__________________ Non quia difficilia sunt non audemus, sed quia non audemus difficilia sunt Monika Kravić pokazala grudi!!!...Pravila ponašanja Pravila foruma slike...Postavljanje slika na forum |
| | |
| | #143 (permalink) |
| mali debeli dioničar Datum registracije: 24-09-05 Lokacija: Rijeka Godina: 34
Poruka: 8,371
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Druženja i sastanci forumaša ekipa, mnogi su bili pozvani i prvi put i nisu došli...zbog kojekakvih izgovora pa nismo mi ovdje da bi molili ljude klečali na koljenima da dođu a meni se da poslije posla skočiti do zg i onda se vratiti za dva sata nazad...ili athlonu iz osijeka takodjer
__________________ |
| | |
| | #144 (permalink) |
| Purger | Re: Druženja i sastanci forumaša FBS...kaj se uzrujavaš ? Tko hoće doći...potrudit će se i saznati kad su sastanci ![]()
__________________ Only GOD can judge me... I got a girl You want to meet her Her name is 9 millimeter PRAVILA PONAŠANJA |
| | |
| | #145 (permalink) |
| kruha i igara! Datum registracije: 28-02-07 Lokacija: ne tamo gdje bih željela... Godina: 25
Poruka: 6,624
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Druženja i sastanci forumaša Istina...
__________________ ...Želim da se stisnem uz tebe Da te milujem Da ti sapucem na uho bisere Da pricam o slobodi Da se glupiram Da ti kazem oh ti ludo jedina...Poljubi me Pa mi prste u kosu uvuci I zagrli me... |
| | |
| | #146 (permalink) | |
| mali debeli dioničar Datum registracije: 24-09-05 Lokacija: Rijeka Godina: 34
Poruka: 8,371
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Druženja i sastanci forumaša Citat:
![]() samo sam naveo primjer ![]() ovo boldano, dobro rečeno i apsolutno istina do sljedećeg puta uživajte ![]()
__________________ | |
| | |
![]() |
| Tagovi: druzenja, forumas a, sastanci |
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 20:50.