Idi nazad   Croportal Forum > Društvo > Moj Kutak
Registracija FAQ Lista korisnika Kalendar Pretraži Današnje Poruke Označi forume pročitanima Online igre

Moj Kutak Raspravljate o temi FBS u Društvo forumu; pa da otvorim i ja kutak, kutić, ugao ovo je psić od moje bolje polovice...

Odgovor

Opcije Teme
Star 10-09-07, 14:41   #1 (permalink)
mali debeli dioničar

Avatar od korisnika fat_boy_slim

Datum registracije: 24-09-05
Poruka: 6,902
fat_boy_slim ima na što biti ponosanfat_boy_slim ima na što biti ponosanfat_boy_slim ima na što biti ponosanfat_boy_slim ima na što biti ponosanfat_boy_slim ima na što biti ponosanfat_boy_slim ima na što biti ponosanfat_boy_slim ima na što biti ponosanfat_boy_slim ima na što biti ponosanfat_boy_slim ima na što biti ponosanfat_boy_slim ima na što biti ponosanfat_boy_slim ima na što biti ponosan
FBS

pa da otvorim i ja kutak, kutić, ugao

ovo je psić od moje bolje polovice
Dodane Slike
Tip Fajla: jpg DSCF0050.jpg (89.8 KB, 19 pogleda)
Tip Fajla: jpg DSCF0051.jpg (92.9 KB, 4 pogleda)
Tip Fajla: jpg DSCF0052.jpg (100.3 KB, 9 pogleda)
Tip Fajla: jpg DSCF0054.jpg (141.2 KB, 12 pogleda)
Tip Fajla: jpg DSCF0055.jpg (99.6 KB, 4 pogleda)
Tip Fajla: jpg DSCF0057.jpg (127.2 KB, 5 pogleda)
Tip Fajla: jpg DSCF0058.jpg (79.5 KB, 4 pogleda)
Tip Fajla: jpg DSCF0061.jpg (123.4 KB, 8 pogleda)
fat_boy_slim je offline  
Digg this Post!Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiFurl this Post!
Odgovori sa citatom
Star 10-09-07, 14:42   #2 (permalink)
Cobo

Datum registracije: 11-11-05
Godina: 22
Poruka: 11,740
slay ima na što biti ponosanslay ima na što biti ponosanslay ima na što biti ponosanslay ima na što biti ponosanslay ima na što biti ponosanslay ima na što biti ponosanslay ima na što biti ponosanslay ima na što biti ponosanslay ima na što biti ponosanslay ima na što biti ponosanslay ima na što biti ponosan
Re: FBS

najs doggie

slay je offline  
Digg this Post!Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiFurl this Post!
Odgovori sa citatom
Star 10-09-07, 14:43   #3 (permalink)
dr.sc. Foruma

Datum registracije: 21-12-06
Godina: 27
Poruka: 3,452
Oggy je poznat svimaOggy je poznat svimaOggy je poznat svimaOggy je poznat svimaOggy je poznat svimaOggy je poznat svimaOggy je poznat svimaOggy je poznat svimaOggy je poznat svimaOggy je poznat svimaOggy je poznat svima

Pa ti vec imaj svoj kutich!! Privatiziras forum!!
Imas FBS-ove slike. Sise, bradavice. Guze.
Inace, lijepi čuko
PARI MI SE SMIJU MI SE...CICE...
Oggy je offline  
Odgovori sa citatom
Star 10-09-07, 14:45   #4 (permalink)
Cobeta

Datum registracije: 01-10-05
Godina: 25
Poruka: 8,327
Wamp je sjajno za vidjetiWamp je sjajno za vidjetiWamp je sjajno za vidjetiWamp je sjajno za vidjetiWamp je sjajno za vidjetiWamp je sjajno za vidjetiWamp je sjajno za vidjetiWamp je sjajno za vidjetiWamp je sjajno za vidjetiWamp je sjajno za vidjetiWamp je sjajno za vidjeti

aaaa, prekrasan!
Odgovori sa citatom
Star 10-09-07, 15:01   #5 (permalink)
charolastra

Datum registracije: 24-09-06
Godina: 29
Poruka: 15,885
daidza ima reputaciju nad reputacijamadaidza ima reputaciju nad reputacijamadaidza ima reputaciju nad reputacijamadaidza ima reputaciju nad reputacijamadaidza ima reputaciju nad reputacijamadaidza ima reputaciju nad reputacijamadaidza ima reputaciju nad reputacijamadaidza ima reputaciju nad reputacijamadaidza ima reputaciju nad reputacijamadaidza ima reputaciju nad reputacijamadaidza ima reputaciju nad reputacijama
Pošalji poruku preko ICQ-a korisniku daidza Pošalji poruku preko AIM-a korisniku daidza Pošalji poruku preko MSN-a korisniku daidza Pošalji poruku preko Yahoo-a korisnku daidza Pošalji poruku preko Skype-a korisniku daidza

Baš je krasan

Monika Kravić pokazala grudi!!!...Pravila ponašanja
Pravila foruma slike...Postavljanje slika na forum
daidza je offline  
Odgovori sa citatom
Star 10-09-07, 15:12   #6 (permalink)
mali debeli dioničar

fat_boy_slim ima na što biti ponosanfat_boy_slim ima na što biti ponosanfat_boy_slim ima na što biti ponosanfat_boy_slim ima na što biti ponosanfat_boy_slim ima na što biti ponosanfat_boy_slim ima na što biti ponosanfat_boy_slim ima na što biti ponosanfat_boy_slim ima na što biti ponosanfat_boy_slim ima na što biti ponosanfat_boy_slim ima na što biti ponosanfat_boy_slim ima na što biti ponosan

btw, Aljaški malamut...velik pas sad ima oko 30-35kg
a beba u glavi

nasli smo ga prije cca. 2god
neko ga je namjerno pustio, sav uplašen, prljav...baš je loše izgledao
fat_boy_slim je offline  
Odgovori sa citatom
Star 10-09-07, 16:12   #7 (permalink)
Banned

Datum registracije: 21-10-05
Poruka: 8,661
silence
Pošalji poruku preko MSN-a korisniku silence

super je ....

ne kužim ljude koji ostave tak pesa ... najgore mi je kad čujem da su pesa ostavili jer "idu na godišnji", takve bi ja po kratkom postupku ....
silence je offline  
Odgovori sa citatom
Star 10-09-07, 16:37   #8 (permalink)
mali debeli dioničar

ni ja
to je jedino biće koje te UVIJEK dočeka veselo i mašući repom kad god te vidi

kod njih nema pms, mengi, boli glava, dočeka sa tavom u ruci gdje si bio šta si radio
fat_boy_slim je offline  
Odgovori sa citatom
Star 10-09-07, 17:15   #9 (permalink)
dr.sc. Foruma

Datum registracije: 27-02-07
Godina: 44
Poruka: 3,369
anthlon je poznat svimaanthlon je poznat svimaanthlon je poznat svimaanthlon je poznat svimaanthlon je poznat svimaanthlon je poznat svimaanthlon je poznat svimaanthlon je poznat svimaanthlon je poznat svimaanthlon je poznat svimaanthlon je poznat svima
Pošalji poruku preko MSN-a korisniku anthlon Pošalji poruku preko Skype-a korisniku anthlon

Stvarno prekrasan peso (od?) tvoje bolje polovice.
Kakav pogled. Meden je.
Odgovori sa citatom
Star 10-09-07, 17:16   #10 (permalink)
Uvaženi forumas

Datum registracije: 31-08-07
Godina: 20
Poruka: 769
malena_rozy se izdvaja iz masemalena_rozy se izdvaja iz mase
Pošalji poruku preko ICQ-a korisniku malena_rozy Pošalji poruku preko MSN-a korisniku malena_rozy Pošalji poruku preko Skype-a korisniku malena_rozy

a kako je sljadak.mi ga posudiš na par dana
Odgovori sa citatom
Odgovor
Tagovi: fbs

Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta)

Opcije Teme

Pravila poruka
Vi smijete ne otvarati nove teme
Vi smijete ne odgovarati na poruke
Vi smijete ne slati privitke
Vi smijete ne urediti vašu poruku

vB Kod je Uključen
Smajlići Kod je Uključen
[IMG] kod je Uključen
HTML kod je Isključen
Trackbacks are Isključen
Pingbacks are Isključen
Refbacks are Isključen

Trenutno vrijeme na forumu: 05:59.

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70 71 72 73 74 75 76 77 78 79 80 81 82 83 84 85 86 87 88 89 90 91 92 93 94 95 96 97 98 99 100 101 102 103