| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Moj Kutak Raspravljate o temi FBS u Društvo forumu; Citat: Pravi autor: fat_boy_slim pas koji laje ne ujeda zar ne Istina istina. No, ne laje pas radi sela nego ... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #61 (permalink) |
| Akademik Foruma Datum registracije: 21-12-06 Lokacija: U pripizdini Godina: 28
Poruka: 4,046
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: FBS Istina istina. No, ne laje pas radi sela nego radi sebe ![]()
__________________ DI GOD POGLEDAN GUZICE I SISE SVUGDI,PARI MI SE LUDIN,LJUDI... GRUDI KA PUDING,SISE PARI MI SE SMIJU MI SE...CICE... |
| | |
| | #62 (permalink) |
| evergreen Datum registracije: 28-08-06 Lokacija: kekserana Godina: 25
Poruka: 6,025
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: FBS bit će stiskavac.. ![]()
__________________ Sloboda tiska u Hrvatskoj ne postoji. Želite li uspjeti kao novinar, morate se kloniti od tema kao što su organizirani kriminal, tajne službe, ratni zločini i politička korupcija. (Željko Peratović) |
| | |
| | #63 (permalink) |
| dr.sc. Foruma Datum registracije: 26-05-07
Poruka: 1,808
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: FBS e kakvi ste vi muškarci kad se bojite čistih medica,ali o tom otom..a stiskac nznam kakav će biti,ovii o dragom. nisam znala da se bojiš konkurencije?
__________________ Ono što čovjek voli sa zanosom to ga najposlije ubije. |
| | |
| | #68 (permalink) |
| prof. Foruma Datum registracije: 25-08-07 Lokacija: sedmo nebo
Poruka: 1,120
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: FBS pesek je super.. buci buci!!
__________________ " Bože meni tako malo treba, ispod ovog svetog neba,topla postelja i njena oka dva, šalji anđele čuvare svoje jer je duša duše moje, brani je od zla, Bože kad ne mogu ja!!" |
| | |
| | #69 (permalink) |
| mali debeli dioničar Datum registracije: 24-09-05 Lokacija: Rijeka Godina: 34
Poruka: 8,343
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: FBS sinoć sam bio na noćnom skijanju... na Platku pa evo par slikica bilo je jebeno hladno... -10 stupnjeva i bura puhala... samo 30-ak entuzijasta (neko nas naziva i kretenčićima ) je bilo na skijanjuprva slika je staza slikana sa žičare...druga, snijeg pada i 2 entuzijasta (moji frendovi)
__________________ |
| | |
| | #70 (permalink) |
| dr.sc. Foruma | Re: FBS svaka čast ....i izgleda hladno a mogu mislit tek kak je vama entuzijastima bilo ![]() ![]()
__________________ It was the wicked and wild wind Blew down the doors to let me in Shattered windows and the sound of drums People couldn't believe what I'd become... |
| | |
![]() |
| Tagovi: fbs |
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 23:25.

) je bilo na skijanju
....i izgleda hladno a mogu mislit tek kak je vama entuzijastima bilo