| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Moj Kutak Raspravljate o temi Ivetov kutak u Društvo forumu; Citat: Pravi autor: Ive_ri Nekih 11-12 km je udaljeno od Brinja, nije ni čudo da nisi čuo, jer tamo ... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #101 (permalink) | |
| prof. Foruma Datum registracije: 10-12-07 Lokacija: Lovran Godina: 23
Poruka: 1,333
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Ivetov kutak Citat:
Ma nije ni bitno. Samo me zanimalo koliko je to udaljeno. Nevjerojatno je koliko tamo ima nedirnute čiste prirode. Ali i to će uspjet zagadit. ![]()
__________________ | |
| | |
| | #103 (permalink) |
| V.I.P. Član | Re: Ivetov kutak Ovo me podsjetilo na nekoga , znat će spasoje na koga al po sred ceste ![]()
__________________ I hope they can understand that it’s not “just a dog” but the thing that gives me humanity and keeps me from being “just a person." Prijave za CP virtualnu kladionicu - click |
| | |
| | #106 (permalink) | |
| dr.sc. Foruma Datum registracije: 02-06-06 Lokacija: somewhere beyond nowhere Godina: 21
Poruka: 3,376
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Ivetov kutak Žao mi je što vam možda sad kvarim smijeh, al zbog takvih kretena ljudi ginu na cestama i ja bi takima vozačke zapalio ![]()
__________________ ~Who dares, wins^Semper fi^ Citat:
| |
| | |
| | #107 (permalink) |
| V.I.P. Član | Re: Ivetov kutak ma smiješno mi je jer jedan lik kojeg znamo uvijek vozi preko crte po sredini, i to nije pijan ni ništa , jednostavno tako vozi ![]() a ovaj tu bojim se ima malo više promila
__________________ I hope they can understand that it’s not “just a dog” but the thing that gives me humanity and keeps me from being “just a person." Prijave za CP virtualnu kladionicu - click |
| | |
| | #108 (permalink) | |
| dežurni spammer XD | Re: Ivetov kutak Citat:
![]() ![]() haha dujo ![]()
__________________ "Ča ću ja to sve pojist?Ti boga tvoga ča ću s toliko Juuuhe?" ![]() "od kolijevke do groba najljepše je dujotovo doba" ![]() | |
| | |
| | #109 (permalink) | ||
| dr.sc. Foruma Datum registracije: 02-06-06 Lokacija: somewhere beyond nowhere Godina: 21
Poruka: 3,376
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Ivetov kutak Citat:
![]()
__________________ ~Who dares, wins^Semper fi^ Citat:
| ||
| | |
| | #110 (permalink) |
| V.I.P. Član | Re: Ivetov kutak .....
| | |
![]() |
| Tagovi: ivetov, kutak |
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 00:47.