| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Moj Kutak Raspravljate o temi Izlet u Trakošćan u Društvo forumu; Kiki i ja u petak u Trakošćanu!!! Nakon neuspjelog pokusaja odlaska u austriju ljubi i ja smo svratili malo ... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #1 (permalink) |
| Hello Kitty fan Datum registracije: 10-02-07 Lokacija: Zagreb Godina: 19
Poruka: 786
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Izlet u Trakošćan Kiki i ja u petak u Trakošćanu!!! Nakon neuspjelog pokusaja odlaska u austriju ljubi i ja smo svratili malo do Trakoscana i pre dobro se proveli...Razgledali smo dvorac..uzivali smo u prirodi i vozili se na pedalini...ma jeben provod..jedan od ljepsih dana u mom zivotu..pa eto razgledajte malo... |
| | |
| | #2 (permalink) |
| women loving misogynist Datum registracije: 20-11-05 Lokacija: Split Godina: 31
Poruka: 12,074
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Izlet u Trakošćan a gdje su slike jebačine u dvorcu i jebačine na pedalini? Ma znao sam da serete... niste se seksali u dvorcu ni na pedalini.. priznajte!!!! ![]()
__________________ ...prokleta bit ćeš... ako ima Boga... u paklu gorit ćeš... |
| | |
| | #4 (permalink) |
| V.I.P. Član | Re: Izlet u Trakošćan Super su slike, lijepo mjesto
__________________ Završeno je i 7. uberbabe prvenstvo - rezultati su ovdje - link Puno djece nose pidžame sa likom Supermena. Supermen nosi pidžamu sa likom Čak Norisa |
| | |
| | #9 (permalink) |
| women loving misogynist Datum registracije: 20-11-05 Lokacija: Split Godina: 31
Poruka: 12,074
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Izlet u Trakošćan pa čuj... i nije loša ideja... napravi screeshot-ove, obriši sebe (gazdaricu ostavi) i pošalji mi ![]()
__________________ ...prokleta bit ćeš... ako ima Boga... u paklu gorit ćeš... |
| | |
![]() |
| Tagovi: dvorac, izlet, pedaline, trakoscan |
« moj kunić
|
Moja psetarica »
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 09:27.