| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Moj Kutak Raspravljate o temi Ja i Ona u Društvo forumu; ljudi,evo pošto sam prije tjedan dana bio u Americi u Squash campu, da vam i pokažem šta ... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #2 (permalink) |
| Purger | Re: Ja i Ona Daj neku veću sliku ![]() Ovdje se slabo vidi... Btw. pa kaj si u Ameriku morao ići po crnkinju Sad ih već ima i kod nas![]()
__________________ Only GOD can judge me... O Boze fala ti, kaj purgeri smo mi o kako bi vi sretni bili da ste purgeri PRAVILA PONAŠANJA |
| | |
| | #4 (permalink) |
| Cobeta Datum registracije: 01-10-05 Godina: 25
Poruka: 8,327
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Ja i Ona Ma to si se ti samo slikao s njom da onda pokazuješ prijateljima i hvališ se kako si bio s njom ![]()
__________________ "Čovjek ispravno vidi samo srcem; sve bitno oku je nevidljivo." Antoine de Saint Exupéry: Mali princ |
| | |
| | #6 (permalink) |
| Purger | Re: Ja i Ona Ma nije bolja al je egzotika...pa kaj ne bi probal ? Mislim...fizinomija je ista al je druga boja ![]()
__________________ Only GOD can judge me... O Boze fala ti, kaj purgeri smo mi o kako bi vi sretni bili da ste purgeri PRAVILA PONAŠANJA |
| | |
| | #9 (permalink) |
| Cobeta Datum registracije: 01-10-05 Godina: 25
Poruka: 8,327
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Ja i Ona E imam i ja sliku crnca, mogla sam se i ja hvalit da sam ko fol bila s jnim ![]()
__________________ "Čovjek ispravno vidi samo srcem; sve bitno oku je nevidljivo." Antoine de Saint Exupéry: Mali princ |
| | |
| | #10 (permalink) | ||
| Purger | Re: Ja i Ona Citat:
![]() ![]() Citat:
![]() ![]()
__________________ Only GOD can judge me... O Boze fala ti, kaj purgeri smo mi o kako bi vi sretni bili da ste purgeri PRAVILA PONAŠANJA | ||
| | |
![]() |
| Tagovi: ona |
« Moj blog
|
ljudi kišobrani »
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 06:01.

)

Sad ih već ima i kod nas
A po čemu je ta crnkinja bolja od naših "bijelih" cura???