| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Moj Kutak Raspravljate o temi Kako ubiti dosadu by me u Društvo forumu; ovo je prvi nachin.. kad nadjem ostale javim..... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #2 (permalink) |
| prof. Foruma Datum registracije: 30-05-07 Lokacija: Ri Godina: 22
Poruka: 1,552
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Kako ubiti dosadu by me Tebi je stvarno dosadno u životu? Moj ti je prijedlog da zelenjavu iza kuće počupaš, pa nazad posadiš, pa onda da sjedneš i gledaš kako vene...... Ili možeš skinuti čarape (za promjenu) i gledati u kurje oko s nestrpljenjem čekajući da ti namigne......
__________________ Ja sam znao da ću svoju ljubav pokloniti njoj Mojoj lijepoj zemlji Hrvatskoj |
| | |
| | #5 (permalink) |
| V.I.P. Član | Re: Kako ubiti dosadu by me ![]()
__________________ Završeno je i 7. uberbabe prvenstvo - rezultati su ovdje - link Puno djece nose pidžame sa likom Supermena. Supermen nosi pidžamu sa likom Čak Norisa |
| | |
| | #6 (permalink) |
| V.I.P. Član Datum registracije: 30-05-06
Poruka: 7,309
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Kako ubiti dosadu by me oke... leson numero cvaj.. bek tu djetinjstvo (uf jesam ko dechec ) odite do duchana kupite charli ili jednostavnije i zabavnije mrknite onu puhalicu gratis uz čarli.. onda se igrajte..najbolje u fotelji,trosjedu,kauchu,krevetu stolici jer ne vidim svrhu vani na vjetru..morash stajati.. e onda pokushajte napraviti vechu balonchinu od mene.. pa onda ih ispucajte..jednog uhvatite sa onim kaj drzite u ruci.. pa od njeg probajte ispuhati josh kojeg.. p.s. probajte i sobu pospremiti da nije bash ko moja..ali to nije zabavno..znam... ![]() |
| | |
| | #8 (permalink) |
| charolastra | Re: Kako ubiti dosadu by me kakav tabasko?
__________________ Non quia difficilia sunt non audemus, sed quia non audemus difficilia sunt Monika Kravić pokazala grudi!!!...Pravila ponašanja Pravila foruma slike...Postavljanje slika na forum |
| | |
| | #9 (permalink) |
| V.I.P. Član | Re: Kako ubiti dosadu by me Maloljetnim osobama pod utjecajem alkohola ne točimo alkohol ![]()
__________________ Drink, drink, wherever you may be, We are the drunk and disorderly, And we don't give a f*ck, and we don't give a sh*t, We're going home with the championship. |
| | |
| | #10 (permalink) |
| charolastra | Re: Kako ubiti dosadu by me al vidi za cigare, tabasco ![]()
__________________ Non quia difficilia sunt non audemus, sed quia non audemus difficilia sunt Monika Kravić pokazala grudi!!!...Pravila ponašanja Pravila foruma slike...Postavljanje slika na forum |
| | |
![]() |
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 12:00.