| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Moj Kutak Raspravljate o temi Korcula ljetovanje-slike u Društvo forumu; Lijepe slikice. Dirljiva prica.... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #12 (permalink) |
| Dr. Love Datum registracije: 21-12-06 Lokacija: U pripizdini Godina: 28
Poruka: 4,070
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Korcula ljetovanje-slike AAAAAAAAAAAAAAAAAAAA Hoću nazaaaaaaaaaaaaad ![]() Pas mater, sad si me samo rastuzila. Ja u ovom usrano-pokislom ZG-u gdje vode ima jedino iz slavine, a na Korculi more i plaže ![]() ps: zamjeram ti sta se nismo nasli koji dan kad sam bio dolje da znas ![]() ps2: najzesci mi je onaj birc na kuli. Jedva nekak se popnes gore (maličke u minicama deklarativno odbijaju se popesti po onim ljestvama, a pogled odozdola lijeeeeeeep ) oš naručit neku cugu kad ono, mi tu posluzujemo samo koktele. Ma nabijem te ja na svoj koktel ![]()
__________________ DI GOD POGLEDAN GUZICE I SISE SVUGDI,PARI MI SE LUDIN,LJUDI... GRUDI KA PUDING,SISE PARI MI SE SMIJU MI SE...CICE... |
| | |
| | #13 (permalink) |
| Purger | Re: Korcula ljetovanje-slike Prekrasne su slike ![]()
__________________ Only GOD can judge me... I got a girl You want to meet her Her name is 9 millimeter PRAVILA PONAŠANJA |
| | |
| | #14 (permalink) |
| prof. Foruma Datum registracije: 31-03-07 Lokacija: .....Slavonija....... Godina: 24
Poruka: 936
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Korcula ljetovanje-slike .............dobro nam došla natrag...............prekrasne sličice prelijepog mjesta...........
__________________ ........girls are NOT complicated........ ........seriously........ ........how hard is it to say "you're pretty and give us chocolate?........ ![]() |
| | |
| | #19 (permalink) | ||
| Trouble Datum registracije: 12-12-06 Lokacija: Hypercube Godina: 23
Poruka: 3,279
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Korcula ljetovanje-slike Citat:
Nedostaje mi onaj pogled kad se probudim i otvorim prozor. A sta ces kad sam ja isla na Brac kad si ti bija doli, al valjda cemo se uspit nekako organizirat sljedece godine. Mislis na onu kulu sta je na slici? Ja tamo pustim sve ispred sebe kad sam u minici, pa tek onda ja krenem. ![]() Citat:
Nadam se da ne ide na CP, a sramote. P.S. Svima; Drago mi sta vam se svidaju slike. ![]()
__________________ I feel there are two people inside me - me and my intuition. If I go against her, she'll screw me every time, and if I follow her, we get along quite nicely. | ||
| | |
| | #20 (permalink) |
| glup & gluplji Datum registracije: 20-11-05 Lokacija: Split Godina: 31
Poruka: 13,893
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Korcula ljetovanje-slike Zakon su slije!! Imaš dobro "oko" za fotografiju. ![]() A Korčula mi je najnajanjanaj otok nakon Visa... Svojedobno sam tamo bio ko' domaći... uvala Prižba (valjda znaš gdje je to)
__________________ Sve žene nisu iste. Neke su još gore. |
| | |
![]() |
| Tagovi: korcula, ljetovanjeslike |
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 15:49.

) oš naručit neku cugu kad ono, mi tu posluzujemo samo koktele. Ma nabijem te ja na svoj koktel