hm, kraj čega?
ima već slična tema, jedino ako misliš na hrvatsku?
Raspravljate o temi Kraj u kojem bih volio živjeti u Moj Kutak forumu, dio Društvo foruma; Ovo je kraj u kojem bih ja volio živjeti. Mir, krasni ljudi, prekrasna i očuvana priroda, jednostavno idila....
hm, kraj čega?
ima već slična tema, jedino ako misliš na hrvatsku?
Ne mislim na Hrvatsku kao cjelinu nego na jedan dio Hrvatske ili kako sam napisao "kraj".Znači ne mislim na jedno mjesto ili grad.
pa da, to sam mislio
i koji je ovaj tvoj kraj, malo detalja?
To je dio Moslavine, pobliže šira okolica Čazme. Izrazito ruralan kraj s potpuno nerazvijenom industrijom, u samom podnožju Moslavačke gore. Priroda za sada dosta usčuvana. Za nas iz urbanih sredina to je oaza mira i opuštenog življenja. Ljudi tog kraja su izrazito gostoljubivi prema pridošlicama, te spremni pomoći.Jednostavno kraj po mom ukusu, gdje sam kupio komad građevinskog zemljišta i imam plan sagraditi obiteljski dom.
to ti je nekih tridesetak km od mene, je lijepo u nekim djelovima
ja bi u liku, predivna priroda
a ne bi se bunio ni kući na moru, barem preko ljeta
![]()
Ja na moru nebih volio imati kuću jer bih tako morao svake godine ići tamo, a ovako svako ljeto na drugom mjestu, drugi ljudi, drugi običaji, ma mislim da je tako zanimljivije.
Mislim da živim u prekrasnom kraju (grad Daruvar), mali grad okružen prekrasnim krajolikom. Neki dan sam malo slikao pa evo i dvije slike. Ali biti će puno ljepše kada planine postanu zelene, samo u proljeće imaju baš zelenu boju koju sunce preko ljeta malo izbljedi.