| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Moj Kutak Raspravljate o temi Kraj u kojem bih volio živjeti u Društvo forumu; Ovo je kraj u kojem bih ja volio živjeti. Mir, krasni ljudi, prekrasna i očuvana priroda, jednostavno idila.... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #2 (permalink) |
| charolastra | Re: Kraj u kojem bih volio živjeti hm, kraj čega? ima već slična tema, jedino ako misliš na hrvatsku?
__________________ Non quia difficilia sunt non audemus, sed quia non audemus difficilia sunt Monika Kravić pokazala grudi!!!...Pravila ponašanja Pravila foruma slike...Postavljanje slika na forum |
| | |
| | #4 (permalink) |
| charolastra | Re: Kraj u kojem bih volio živjeti pa da, to sam mislio i koji je ovaj tvoj kraj, malo detalja?
__________________ Non quia difficilia sunt non audemus, sed quia non audemus difficilia sunt Monika Kravić pokazala grudi!!!...Pravila ponašanja Pravila foruma slike...Postavljanje slika na forum |
| | |
| | #5 (permalink) |
| Uvaženi forumas Datum registracije: 25-03-08 Lokacija: zagreb Godina: 37
Poruka: 734
![]() | Re: Kraj u kojem bih volio živjeti To je dio Moslavine, pobliže šira okolica Čazme. Izrazito ruralan kraj s potpuno nerazvijenom industrijom, u samom podnožju Moslavačke gore. Priroda za sada dosta usčuvana. Za nas iz urbanih sredina to je oaza mira i opuštenog življenja. Ljudi tog kraja su izrazito gostoljubivi prema pridošlicama, te spremni pomoći.Jednostavno kraj po mom ukusu, gdje sam kupio komad građevinskog zemljišta i imam plan sagraditi obiteljski dom. |
| | |
| | #6 (permalink) |
| charolastra | Re: Kraj u kojem bih volio živjeti to ti je nekih tridesetak km od mene, je lijepo u nekim djelovima ja bi u liku, predivna priroda ![]() a ne bi se bunio ni kući na moru, barem preko ljeta ![]() ![]()
| | |
| | #7 (permalink) |
| Uvaženi forumas Datum registracije: 25-03-08 Lokacija: zagreb Godina: 37
Poruka: 734
![]() | Re: Kraj u kojem bih volio živjeti Ja na moru nebih volio imati kuću jer bih tako morao svake godine ići tamo, a ovako svako ljeto na drugom mjestu, drugi ljudi, drugi običaji, ma mislim da je tako zanimljivije. |
| | |
| | #8 (permalink) |
| Uvaženi forumas Datum registracije: 06-09-07 Godina: 26
Poruka: 541
![]() ![]() ![]() | Re: Kraj u kojem bih volio živjeti Mislim da živim u prekrasnom kraju (grad Daruvar), mali grad okružen prekrasnim krajolikom. Neki dan sam malo slikao pa evo i dvije slike. Ali biti će puno ljepše kada planine postanu zelene, samo u proljeće imaju baš zelenu boju koju sunce preko ljeta malo izbljedi. |
| | |
![]() |
| Tagovi: moslavina |
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 14:04.