Idi nazad   Croportal Forum > Društvo > Moj Kutak
Registracija FAQ Lista korisnika Kalendar Pretraži Današnje Poruke Označi forume pročitanima Online igre

Moj Kutak Raspravljate o temi Kupres u Društvo forumu; Citat: Pravi autor: dorina Kak ne, pa blizu ti je i Duvno i Livno. A i zaseok Šuice mislim da ...

Odgovor

Opcije Teme
Star 06-01-08, 17:53   #21 (permalink)
prof. Foruma

Datum registracije: 25-09-07
Poruka: 1,454
terri se izdvaja iz maseterri se izdvaja iz maseterri se izdvaja iz mase
Re: Kupres

Citat:
Pravi autor: dorina Pogledaj Poruke
Kak ne, pa blizu ti je i Duvno i Livno. A i zaseok Šuice mislim da ima neke birtije.
ma znam,bio sam u livnu u onog petričevića....neke pevaljke iz beograda svirale,doslo mi se ubit....

a za ovog sta kaze da sam u vegasu...
pa normalno je da u svakom mjestu ima neka "kafana" za izac i nalit se ili bilo sta... ima ih i na kupresu nekazem da nema,ali nije mi to to!
ima jedan sa plavim sijalicama cijeli obasjan,neznam mu ime,cinio mi se dobar,ali radi do ponoća...

klinka se klinkom izbija
terri je offline  
Digg this Post!Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiFurl this Post!
Odgovori sa citatom
Star 06-01-08, 18:00   #22 (permalink)
Cobeta

Datum registracije: 01-10-05
Godina: 25
Poruka: 9,229
Wamp je sjajno za vidjetiWamp je sjajno za vidjetiWamp je sjajno za vidjetiWamp je sjajno za vidjetiWamp je sjajno za vidjetiWamp je sjajno za vidjetiWamp je sjajno za vidjetiWamp je sjajno za vidjetiWamp je sjajno za vidjetiWamp je sjajno za vidjetiWamp je sjajno za vidjeti

Nisam bila tamo nažalost skoro pa deset godina.. prekrasno je.
Odgovori sa citatom
Star 06-01-08, 19:12   #23 (permalink)
Akademik Foruma

Avatar od korisnika shelby-eleanor

Datum registracije: 07-03-07
Godina: 21
Poruka: 3,560
shelby-eleanor je slavanshelby-eleanor je slavanshelby-eleanor je slavanshelby-eleanor je slavanshelby-eleanor je slavanshelby-eleanor je slavanshelby-eleanor je slavanshelby-eleanor je slavanshelby-eleanor je slavanshelby-eleanor je slavanshelby-eleanor je slavan
Pošalji poruku preko MSN-a korisniku shelby-eleanor Pošalji poruku preko Yahoo-a korisnku shelby-eleanor Pošalji poruku preko Skype-a korisniku shelby-eleanor

idees, super slike! svaka cast
Star 06-01-08, 20:20   #24 (permalink)
o'šla pa - pa :)

Datum registracije: 28-02-07
Poruka: 6,013
dorina je poznat svimadorina je poznat svimadorina je poznat svimadorina je poznat svimadorina je poznat svimadorina je poznat svimadorina je poznat svimadorina je poznat svimadorina je poznat svimadorina je poznat svimadorina je poznat svima

Citat:
Pravi autor: terri Pogledaj Poruke
ma znam,bio sam u livnu u onog petričevića....neke pevaljke iz beograda svirale,doslo mi se ubit....

ima jedan sa plavim sijalicama cijeli obasjan,neznam mu ime,cinio mi se dobar,ali radi do ponoća...
Čula sam Petričevića i cajke, nisam bila niti planiram. A taj u plavom, mislim da je Gradska kavana (). Ma sve radi tak kratko.
Prije je bio neki kao diskać, čak je i znalo biti ok tam, ali brijem da su se malo, jeltene, pijani dečkići potukli ili sl. Uglavnom, nema ništa
Odgovori sa citatom
Star 06-01-08, 23:57   #25 (permalink)
prof. Foruma

Datum registracije: 25-09-07
Poruka: 1,454
terri se izdvaja iz maseterri se izdvaja iz maseterri se izdvaja iz mase

hahaha ma nije gradska kavana....
gradska je tamo na putu,na 2 kata ako se dobro sjecam,a ovo je bas neki kafić,al ima dosta prostora unutra,i čini mi se daa tamo bude baš živahno !
al nisi se pošla ni ti ni ja,gore opijati,nego skijati,a snijega Bogu hvala ne fali...a to je ono zašto se gori i ide...

klinka se klinkom izbija
terri je offline  
Digg this Post!Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiFurl this Post!
Odgovori sa citatom
Star 15-01-08, 10:27   #26 (permalink)
Starter

Datum registracije: 15-01-08
Godina: 27
Poruka: 2
mufnica se izdvaja iz mase

pozdrav,
ja sam nova, i zanima me skijanje na kupresu. nisam nikad bila, a voljela bih otici sad za vikend. bila sam na bjelasnici 7 dana, katastrofa,razocarenje, snijega malo, staze lose (puno zemlje i kamenja), pa me zanima kakva je situacija sa snijegom na kupresu, koliko ga ima, kako su staze pokrivene ? gdje traziti smjestaj u odnosu na skijaliste, koliko je daleko skijaliste od samog mjesta? cijene prenocista u privatnom aranzmanu? konkretno me interesuje dvokrevetna soba sa kupatilom. bilo koja informacija ce dobro doci. hvala
mufnica je offline  
Odgovori sa citatom
Star 15-01-08, 12:38   #27 (permalink)
o'šla pa - pa :)

Datum registracije: 28-02-07
Poruka: 6,013
dorina je poznat svimadorina je poznat svimadorina je poznat svimadorina je poznat svimadorina je poznat svimadorina je poznat svimadorina je poznat svimadorina je poznat svimadorina je poznat svimadorina je poznat svimadorina je poznat svima

A jebate

Znam da im je padala kiša pa neznam kak je sa snijegom.
Nemam satelite. Inače bi ti pomogla
Odgovori sa citatom
Star 20-01-08, 11:48   #28 (permalink)
Starter

Avatar od korisnika F4ll3nJ0k3rXIII

Datum registracije: 01-01-08
Poruka: 16
F4ll3nJ0k3rXIII se izdvaja iz mase

Najbolja stvar je kada na kupresu poslije izmoravajuceg Skijanja/bordanja otides u ognjiste i najedes se ko covjek
(cevapi,pomfrit,lajvar i luk)
Samo zbog toga idem
F4ll3nJ0k3rXIII je offline  
Odgovori sa citatom
Star 20-01-08, 11:49   #29 (permalink)
Starter

Avatar od korisnika F4ll3nJ0k3rXIII

Datum registracije: 01-01-08
Poruka: 16
F4ll3nJ0k3rXIII se izdvaja iz mase

Citat:
Pravi autor: mufnica Pogledaj Poruke
pozdrav,
ja sam nova, i zanima me skijanje na kupresu. nisam nikad bila, a voljela bih otici sad za vikend. bila sam na bjelasnici 7 dana, katastrofa,razocarenje, snijega malo, staze lose (puno zemlje i kamenja), pa me zanima kakva je situacija sa snijegom na kupresu, koliko ga ima, kako su staze pokrivene ? gdje traziti smjestaj u odnosu na skijaliste, koliko je daleko skijaliste od samog mjesta? cijene prenocista u privatnom aranzmanu? konkretno me interesuje dvokrevetna soba sa kupatilom. bilo koja informacija ce dobro doci. hvala
Na kupresu ga je bilo do 6. 1. i tada je pala grozna kisa i sve se otopilo
F4ll3nJ0k3rXIII je offline  
Odgovori sa citatom
Star 03-02-08, 20:02   #30 (permalink)
Starter

Datum registracije: 02-02-08
Godina: 17
Poruka: 41
TheChoosen1 se izdvaja iz mase

oj ivane pobratime mio jesi skoro na kupresu bio.....
TheChoosen1 je offline  
Odgovori sa citatom
Odgovor

Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta)

Opcije Teme

Pravila poruka
Vi smijete ne otvarati nove teme
Vi smijete ne odgovarati na poruke
Vi smijete ne slati privitke
Vi smijete ne urediti vašu poruku

vB Kod je Uključen
Smajlići Kod je Uključen
[IMG] kod je Uključen
HTML kod je Isključen
Trackbacks are Isključen
Pingbacks are Isključen
Refbacks are Isključen

Trenutno vrijeme na forumu: 22:43.

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70 71 72 73 74 75 76 77 78 79 80 81 82 83 84 85 86 87 88 89 90 91 92 93 94 95 96 97 98 99 100 101 102 103 104 105 106 107 108