| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Moj Kutak Raspravljate o temi Kupres u Društvo forumu; Citat: Pravi autor: dorina Kak ne, pa blizu ti je i Duvno i Livno. A i zaseok Šuice mislim da ... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #21 (permalink) | |
| prof. Foruma Datum registracije: 25-09-07 Lokacija: HR jug
Poruka: 1,454
![]() ![]() ![]() | Re: Kupres Citat:
a za ovog sta kaze da sam u vegasu... ![]() pa normalno je da u svakom mjestu ima neka "kafana" za izac i nalit se ili bilo sta... ima ih i na kupresu nekazem da nema,ali nije mi to to! ima jedan sa plavim sijalicama cijeli obasjan,neznam mu ime,cinio mi se dobar,ali radi do ponoća... ![]()
__________________ ŠTO GA VIŠE LOME,TO GA VOLIM JAČE T1950![]() klinka se klinkom izbija | |
| | |
| | #24 (permalink) | |
| o'šla pa - pa :) Datum registracije: 28-02-07 Lokacija: kuća u ulici Godina: 25
Poruka: 6,013
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Kupres Citat:
). Ma sve radi tak kratko.Prije je bio neki kao diskać, čak je i znalo biti ok tam, ali brijem da su se malo, jeltene, pijani dečkići potukli ili sl. Uglavnom, nema ništa ![]()
__________________ ... 'cause your mind is on vacation and your mouth is working overtime... | |
| | |
| | #25 (permalink) |
| prof. Foruma Datum registracije: 25-09-07 Lokacija: HR jug
Poruka: 1,454
![]() ![]() ![]() | Re: Kupres hahaha ma nije gradska kavana.... ![]() ![]() gradska je tamo na putu,na 2 kata ako se dobro sjecam,a ovo je bas neki kafić,al ima dosta prostora unutra,i čini mi se daa tamo bude baš živahno !al nisi se pošla ni ti ni ja,gore opijati,nego skijati,a snijega Bogu hvala ne fali...a to je ono zašto se gori i ide...
__________________ ŠTO GA VIŠE LOME,TO GA VOLIM JAČE T1950![]() klinka se klinkom izbija |
| | |
| | #26 (permalink) |
| Starter Datum registracije: 15-01-08 Godina: 27
Poruka: 2
![]() | Re: Kupres pozdrav, ja sam nova, i zanima me skijanje na kupresu. nisam nikad bila, a voljela bih otici sad za vikend. bila sam na bjelasnici 7 dana, katastrofa,razocarenje, snijega malo, staze lose (puno zemlje i kamenja), pa me zanima kakva je situacija sa snijegom na kupresu, koliko ga ima, kako su staze pokrivene ? gdje traziti smjestaj u odnosu na skijaliste, koliko je daleko skijaliste od samog mjesta? cijene prenocista u privatnom aranzmanu? konkretno me interesuje dvokrevetna soba sa kupatilom. bilo koja informacija ce dobro doci. hvala |
| | |
| | #27 (permalink) |
| o'šla pa - pa :) Datum registracije: 28-02-07 Lokacija: kuća u ulici Godina: 25
Poruka: 6,013
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Kupres A jebate ![]() Znam da im je padala kiša pa neznam kak je sa snijegom. Nemam satelite. Inače bi ti pomogla ![]()
__________________ ... 'cause your mind is on vacation and your mouth is working overtime... |
| | |
| | #29 (permalink) | |
| Starter Datum registracije: 01-01-08 Lokacija: Nateže se na tuti
Poruka: 16
![]() | Re: Kupres Citat:
| |
| | |
![]() |
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 22:43.