Ostatak dana i tjedna vrijeme je bilo prekrasno, evo malo idile...
Sl. 7. Svaki pas tamo se zove Garo. Ma kakav bio. Zovnite Garo i nećete fulat
Sl. 12. Ispred svake kuće su drva fino iscjepana i posložena. Ovdje su u redovima da se bolje isuše.
Raspravljate o temi Kupres, ljeto 2008. u Moj Kutak forumu, dio Društvo foruma; Evo, bila ja malo na Kupresu. Dobrano sam se smrznula. Preko dana temp zna skočiti do 35° da bi pala ...
stupid is as stupid does
Ostatak dana i tjedna vrijeme je bilo prekrasno, evo malo idile...
Sl. 7. Svaki pas tamo se zove Garo. Ma kakav bio. Zovnite Garo i nećete fulat
Sl. 12. Ispred svake kuće su drva fino iscjepana i posložena. Ovdje su u redovima da se bolje isuše.
stupid is as stupid does
Ovdje je nekada bila moja kuća (sl. 1, 2).
Sl. 5. Više se ne sijećam tko me je pitao ako je istina da ovce kod nas pasu pod ručnom, evo ovdje su u leru![]()
stupid is as stupid does
Ove slike su specijalno za Oggyja.
Kuhala sam ručak!!! Ja!!!
Dobro, istina da je bilo neko povrće (sataraš), ali ono ručak i ja u istoj rečenici![]()
stupid is as stupid does
I da, meni legendarna slika - Šolajin roštilj.
Prije, jel, svi gradovi su morali imati spomenik nekog komića, pa smo tako mi imali Simin spomenik. Kako je bio rat, spomenik je otišao u nekoliko dijelova, a od onih nekoiko cijelih ploča ljudi su pograbili sebi i na tome se peče meso.
Ploča se savršeno zagrije. Dovoljno je staviti malo ulja i meso se ispeče za + 10.
Eto, i komunizam je ostavio nešto dobro iza sebe![]()
stupid is as stupid does
Jel kupreško polje poorano,
jel na njemu žito zasijano?
Pokušavam doći do istine, a ne činjenica i dovoljno sam star da ih znam razlikovati.
Jerzy Kosinski
Mislim da se to radi u proljeće![]()
stupid is as stupid does
"Ja iz Muća, mala s Prgometi,
ja bez gaća, ona bez pameti"
Pokušavam doći do istine, a ne činjenica i dovoljno sam star da ih znam razlikovati.
Jerzy Kosinski
A jbga, kompenzacija![]()
stupid is as stupid does
Super slike Dorice.
Ja sam te pitao za ručnu.
Ako se ne varam tamo su česta prezimena Dumančić, Svalina, mislim Rogalo ...?
Edit: Ne pitam tebe ni bilo koga za prezime, samo mi sinulo da tamo ima ovih prezimena.
Zadnji Uredio anthlon : 17-08-08 u 01:32