| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Moj Kutak Raspravljate o temi Mali komadić prostora za barba Loca..... u Društvo forumu; Da ne otvaram za svaku sliku ili film svoj post, odlučio sam spojiti to sve zajedno u mjesto gdje će ... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #1 (permalink) |
| Akademik Foruma Datum registracije: 30-05-07 Lokacija: Ri Godina: 24
Poruka: 5,925
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Mali komadić prostora za barba Loca..... Da ne otvaram za svaku sliku ili film svoj post, odlučio sam spojiti to sve zajedno u mjesto gdje će sve biti na okupu......... ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
__________________ Voljeni grade, za tebe dišem, najljepšu pjesmu srcem ti pišem... ××× Ja sam znao da ću svoju ljubav pokloniti njoj, mojoj lijepoj zemlji Hrvatskoj... |
| | |
| | #2 (permalink) |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Mali komadić prostora za barba Loca..... ![]()
__________________ Voljeni grade, za tebe dišem, najljepšu pjesmu srcem ti pišem... ××× Ja sam znao da ću svoju ljubav pokloniti njoj, mojoj lijepoj zemlji Hrvatskoj... |
| | |
| | #3 (permalink) |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Mali komadić prostora za barba Loca.....
| | |
| | #5 (permalink) |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Mali komadić prostora za barba Loca..... Čestitka ekipi u Beograd.... ![]() U finalu su Ojrosonga.... ![]() Brafo.... ![]() Bar se niste osramotili ko oni prošle godine.... ![]()
| | |
| | #6 (permalink) |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Mali komadić prostora za barba Loca..... Milicija, ovaj policija ima dobrih strana..... ![]() ![]() E, da, meni je ovo perverzno..... ![]() ![]() Doktor 21. veka.... ![]() ![]() Mali jebač.... ![]() ![]()
| | |
| | #7 (permalink) |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Mali komadić prostora za barba Loca..... Dok navijači drugih država se nadaju kartama za EURO, Englezi se tek dogovaraju za koga će navijati..... LINK Kada se klikne na našu zastavu pojavi se Kranjčar junior i 5 teza zašto navijati za Hrvate.... 1. Crveno i bijelo vam dobro stoji 2. Imate dalmatinera koji se zove Slaven 3. Presretni ste što se Bosna i Srbija nisu kvalificirale 4. Navijač ste Portsmoutha i velik fan Nike Kranjčara 5. Toliko mrzite Stevea McCLarena da ste u biti zahvalni Hrvatima što su pomogli da dobije otkaz
| | |
| | #8 (permalink) |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Mali komadić prostora za barba Loca..... ![]() ![]()
| | |
| | #10 (permalink) |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Mali komadić prostora za barba Loca..... Dame i gospodo, nikad objavljeno na Croportalu..... Napisali 1982. Gary Portnoy i Judy Hart Angelo....
__________________ Voljeni grade, za tebe dišem, najljepšu pjesmu srcem ti pišem... ××× Ja sam znao da ću svoju ljubav pokloniti njoj, mojoj lijepoj zemlji Hrvatskoj... Zadnji Uredio Locrian85 : 27-05-08 u 18:43. |
| | |
![]() |
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 06:46.