| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Moj Kutak Raspravljate o temi Malo Sarajeva u Društvo forumu; Bila sam ovaj vikend u Sarajevu, pa evo par slički...većina mi je na fotiću koji je kod sestre, pa ... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #1 (permalink) |
| forumska kuharica Datum registracije: 28-02-07 Lokacija: kuća u ulici Godina: 25
Poruka: 5,009
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Malo Sarajeva Bila sam ovaj vikend u Sarajevu, pa evo par slički...većina mi je na fotiću koji je kod sestre, pa kad ih prebacim stavim i te; ove su slikane mobitelom... Izvor Bosne: izletište Sarajlija i stvarno je lijepo (4) Džamije, kažu da ih u samome gradu ima oko 300, stvarno su prekrasne građevine... (5 - 9) Bogoslovna birtija i podjela pita za one koji burek stavljaju među druge pite - burek je s mesom (10, 11)Sarajevska vjećnica koja je u ratu bila uništena i natpis Inat kuće (koju su prenijeli ciglu po ciglu s jednog kraja mosta na drugi za vrijeme AU) i Gavrilov most (most na kojemu je izvršen atentat na Ferdinanda) i motiv tapiserije (koji se i nevidi...) (12 - 15)
__________________ I don't care if you talk about me I don't care if you write it out in stone Whenever I fall I land on my feet I don't care, I just don't care Zadnji Uredio dorina : 22-10-07 u 09:17. |
| | |
| | #2 (permalink) |
| Uvaženi forumas Datum registracije: 31-03-07 Lokacija: .....Slavonija....... Godina: 24
Poruka: 966
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Malo Sarajeva .............prekrasno.............. ..........jedino ti još fali jedna slikica...........ćevapa........... ![]() ............repica stiže kad ju budem mogla dati.........
__________________ ........girls are NOT complicated........ ........seriously........ ........how hard is it to say "you're pretty and give us chocolate?........ ![]() Zadnji Uredio ..pahuhuljica.. : 22-10-07 u 09:55. |
| | |
| | #3 (permalink) |
| forumska kuharica Datum registracije: 28-02-07 Lokacija: kuća u ulici Godina: 25
Poruka: 5,009
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Malo Sarajeva Ćevape nisam jela. Eto, ja nisam neka izjelica, a sestra ih ne jede..., nisam htjela nekoga tlačit, a valjda će bit još prilika.No zato sam bila u Pivnici, na sarajevskom crnom pol litre. ![]()
__________________ I don't care if you talk about me I don't care if you write it out in stone Whenever I fall I land on my feet I don't care, I just don't care |
| | |
| | #4 (permalink) |
| dr.sc. Foruma Datum registracije: 18-02-07 Lokacija: Zagreb Godina: 24
Poruka: 2,501
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Malo Sarajeva Nisi jela čevape?!?!?! Dorina draga....pala si mi u očima Šala mala.....slike 5!
__________________ I only know how to do things 3 ways: -the WRONG way -the RIGHT way -and MY way, which is really the WRONG way, only faster! |
| | |
| | #5 (permalink) |
| Uvaženi forumas Datum registracije: 31-03-07 Lokacija: .....Slavonija....... Godina: 24
Poruka: 966
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Malo Sarajeva ........čak se i meni to jednom dogodilo..........da sam otišla u Sarajevo, a nisam jela ćevape.........i još si to nisam oprostila............ ![]() ...........i ja jesam izjelica.......... ![]()
__________________ ........girls are NOT complicated........ ........seriously........ ........how hard is it to say "you're pretty and give us chocolate?........ ![]() |
| | |
| | #7 (permalink) |
| charolastra | Re: Malo Sarajeva Ah sarajevo, ma otići ću kad-tad ![]()
__________________ Non quia difficilia sunt non audemus, sed quia non audemus difficilia sunt Monika Kravić pokazala grudi!!!...Pravila ponašanja Pravila foruma slike...Postavljanje slika na forum |
| | |
| | #9 (permalink) |
| Drugarica učiteljica Datum registracije: 14-08-06 Lokacija: Zagreb Godina: 24
Poruka: 4,555
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Malo Sarajeva Super stara!!! Nisi jela ćevape. ![]() Neoprostivo.
__________________ Zamisli na bijelom konju kako nebom sipas smaragde zamisli galopiras sam po nebu od marmelade pjevusis neke pjesmice vjetar ti siba u lice ...zamisli da kao obloge ritam ti lijepe za noge |
| | |
| | #10 (permalink) |
| dr.sc. Foruma Datum registracije: 21-12-06 Lokacija: U pripizdini Godina: 27
Poruka: 3,452
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Malo Sarajeva ![]() Zaš u ZG-u nemozes nigdje pojst dobre sudžuke, Colu iz limenke i jebeno dobar kajmak? ![]() Dorina, kak ti se cinilo crno pifo? Meni nekak preslatko i prekiselkasto u grlu bilo ![]()
__________________ DI GOD POGLEDAN GUZICE I SISE SVUGDI,PARI MI SE LUDIN,LJUDI... GRUDI KA PUDING,SISE PARI MI SE SMIJU MI SE...CICE... |
| | |
![]() |
| Tagovi: malo, sarajeva |
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 06:21.

- burek je s mesom (10, 11)

jela. Eto, ja nisam neka izjelica, a sestra ih ne jede..., nisam htjela nekoga tlačit, a valjda će bit još prilika.

na gavrilovu mostu!