| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Moj Kutak Raspravljate o temi Malo Sarajeva u Društvo forumu; Pregorko mi je bilo... Not maj tejst akšli pa prešla na svjetlo... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #12 (permalink) |
| V.I.P. Član | Re: Malo Sarajeva Lijepe slike ![]() I drugi put obavezno moraš potamanit porciju čevapa ![]()
__________________ I hope they can understand that it’s not “just a dog” but the thing that gives me humanity and keeps me from being “just a person." Prijave za CP virtualnu kladionicu - click |
| | |
| | #15 (permalink) |
| prof. Foruma Datum registracije: 25-03-08 Lokacija: zagreb Godina: 38
Poruka: 1,667
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Malo Sarajeva Služio sam onu bivšu vojsku u Sarajevu. Super grad a još bolji ljudi. Ove sluke su me nekako vratile u prošlost i naviru mi osječaji i sječanja koja sam već skoro zaboravio. Hvala ti na ovim slikama! |
| | |
| | #16 (permalink) |
| prof. Foruma Datum registracije: 25-01-07 Godina: 36
Poruka: 1,685
![]() | Re: Malo Sarajeva pod jedan otici u Sarajevo a ne pojesti cevape u "Zelji" je propust.. a pod dva, for the record, Ferdinand nije upucan na mostu nego u ulici preko puta , na samom cosku, povorka u kojoj je isao pogresno je skrenula, na njegovu nesrecu pravo pred Gavrilov pistolj. |
| | |
| | #17 (permalink) |
| Član | Re: Malo Sarajeva Ja kda sam bio jeo sam u ''Želji 1'' ... Prejebeni čevapi ![]() I da, super slike, tek ih sad vidim... Nisi ni vječni plamen slikala (ako se tak zove) ![]() Eo i jedna od mene.... malo starija ![]()
__________________ Dont Vori, Igor Vori Zadnji Uredio gggiga : 16-04-08 u 11:38. |
| | |
| | #19 (permalink) | |
| prekfalificirana Datum registracije: 28-02-07 Lokacija: kuća u ulici Godina: 25
Poruka: 6,208
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Malo Sarajeva Citat:
![]() Krivo sam rekla, sorryte pipl... Imala sam i te slike. Tamo je postavljena neka ploča s otiscima... Previše je vremena prošlo od 10. mj. Dobar je to mjesec bio ![]()
__________________ Me and my head high and my tears dry Get on without my guy! | |
| | |
![]() |
| Tagovi: malo, sarajeva |
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 21:32.