| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Moj Kutak Raspravljate o temi Moj frajer u Društvo forumu; Citat: Pravi autor: Joks Psić (koji to sad više nije ) ti je prekrasan! Znam, sav je na mene pogotovo ... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #52 (permalink) |
| Veteran | Re: Moj frajer Kaj fali kugli...kugla je najsavršeniji oblik ![]()
__________________ "...na poljima od snova ne pušta se korijenje..." Registriraj se na forum - BESPLATNO...Pravila ponašanja Pravila foruma slike...Postavljanje slika na forum |
| | |
| | #56 (permalink) |
| dr.sc. Foruma Datum registracije: 18-02-07 Lokacija: Zagreb Godina: 24
Poruka: 2,666
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Moj frajer divaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaan je!!!
__________________ I only know how to do things 3 ways: -the WRONG way -the RIGHT way -and MY way, which is really the WRONG way, only faster! |
| | |
| | #58 (permalink) |
| prof. Foruma | Re: Moj frajer Hvala svima ![]() Jok, moje malo je najslađi mješanac na svijetu. Očigledno je mama njemački ovčar, za tatu su rekli da je rotvajler, ali čisto sumnjam. Prije da je neki terijer, jer ovo moje je skroz čupavo po njuškici ![]()
__________________ Now Im not looking for absolution Forgiveness for the things I do But before you come to any conclusions Try walking in my shoes |
| | |
| | #59 (permalink) |
| prof. Foruma Datum registracije: 09-04-08 Lokacija: sjedište MI6 Godina: 34
Poruka: 1,152
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Moj frajer zgodan je nadam de da će imati dobru narav a mješanci su mi najdraži i najsimpatičniji psi mnogi od njih koje viđam po susjedstvu imaju baš ok personality, a nekima sam što ne velim dobar dan kad ih vidim, eto kakvi su čestitam i puno sreće
__________________ You only live twice |
| | |
| | #60 (permalink) |
| prof. Foruma | Re: Moj frajer Moje zlato je divno, svakoga bi zagrlio i cmoknuo Samo što na mene voli skakat, gurat me s kreveta, otići kad bi ga mazila, pojest mi ručak, uletit mi u jezero, zagrlit me mokar..........![]() I strašno je pametan. Nije bilo muke oko učenja - daj šapu, donesi igračku... Čak i 5 mi da, i to skroz drugačije nego kad daje šapu ![]()
__________________ Now Im not looking for absolution Forgiveness for the things I do But before you come to any conclusions Try walking in my shoes |
| | |
![]() |
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 04:12.

) ti je prekrasan! 

ne ovu našu mamu, mislim bi ja nju. Ovaj , oću reći nebi. Ma ne eee, nije ružna. Ma jebiga ispetljo sam se), prašio celu noć.
...