Idi nazad   Croportal Forum > Društvo > Moj Kutak
Registracija FAQ Lista korisnika Kalendar Pretraži Današnje Poruke Označi forume pročitanima Online igre

Moj Kutak Raspravljate o temi Moj frajer u Društvo forumu; Citat: Pravi autor: Joks Psić (koji to sad više nije ) ti je prekrasan! Znam, sav je na mene pogotovo ...

Odgovor

Opcije Teme
Star 16-05-08, 14:14   #51 (permalink)
prof. Foruma

Datum registracije: 30-01-08
Godina: 22
Poruka: 1,631
starka je stvarno dobarstarka je stvarno dobarstarka je stvarno dobarstarka je stvarno dobarstarka je stvarno dobarstarka je stvarno dobarstarka je stvarno dobarstarka je stvarno dobarstarka je stvarno dobarstarka je stvarno dobarstarka je stvarno dobar
Pošalji poruku preko MSN-a korisniku starka
Re: Moj frajer

Citat:
Pravi autor: Joks Pogledaj Poruke
Psić (koji to sad više nije ) ti je prekrasan!
Znam, sav je na mene
pogotovo kugličast
Try walking in my shoes
starka je offline  
Digg this Post!Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiFurl this Post!
Odgovori sa citatom
Star 16-05-08, 14:15   #52 (permalink)
Veteran

Datum registracije: 02-06-04
Godina: 30
Poruka: 7,855
Joks je poznat svimaJoks je poznat svimaJoks je poznat svimaJoks je poznat svimaJoks je poznat svimaJoks je poznat svimaJoks je poznat svimaJoks je poznat svimaJoks je poznat svimaJoks je poznat svimaJoks je poznat svima
Pošalji poruku preko MSN-a korisniku Joks Pošalji poruku preko Skype-a korisniku Joks

Kaj fali kugli...kugla je najsavršeniji oblik

"...na poljima od snova ne pušta se korijenje..."

Registriraj se na forum - BESPLATNO...Pravila ponašanja
Pravila foruma slike...Postavljanje slika na forum
Joks je offline  
Digg this Post!Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiFurl this Post!
Odgovori sa citatom
Star 17-05-08, 23:47   #53 (permalink)
Uvaženi forumas

Datum registracije: 12-10-06
Godina: 25
Poruka: 528
venus01 se izdvaja iz masevenus01 se izdvaja iz masevenus01 se izdvaja iz masevenus01 se izdvaja iz mase

I ja sam očekivala nekog komada, a kad ono pesek! slatki pesek! i raznježila sam se skroz
venus01 je offline  
Odgovori sa citatom
Star 18-05-08, 12:13   #54 (permalink)
Starter

Avatar od korisnika matea_hetfield

Datum registracije: 28-04-08
Godina: 12
Poruka: 56
matea_hetfield se izdvaja iz mase
Pošalji poruku preko MSN-a korisniku matea_hetfield

bas je sladak....šmjudavi mali....(veliki)...
Odgovori sa citatom
Star 18-05-08, 13:13   #55 (permalink)
Akademik Foruma

Avatar od korisnika shelby-eleanor

Datum registracije: 07-03-07
Godina: 21
Poruka: 4,499
shelby-eleanor je slavanshelby-eleanor je slavanshelby-eleanor je slavanshelby-eleanor je slavanshelby-eleanor je slavanshelby-eleanor je slavanshelby-eleanor je slavanshelby-eleanor je slavanshelby-eleanor je slavanshelby-eleanor je slavanshelby-eleanor je slavan
Pošalji poruku preko MSN-a korisniku shelby-eleanor Pošalji poruku preko Yahoo-a korisnku shelby-eleanor Pošalji poruku preko Skype-a korisniku shelby-eleanor

aaa slatkicaa
So let the good times roll before we say goodbye.
shelby-eleanor je offline  
Odgovori sa citatom
Star 18-05-08, 18:12   #56 (permalink)
dr.sc. Foruma

Datum registracije: 18-02-07
Godina: 24
Poruka: 2,666
Nefertiti je poznat svimaNefertiti je poznat svimaNefertiti je poznat svimaNefertiti je poznat svimaNefertiti je poznat svimaNefertiti je poznat svimaNefertiti je poznat svimaNefertiti je poznat svimaNefertiti je poznat svimaNefertiti je poznat svimaNefertiti je poznat svima

divaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaan je!!!
-and MY way, which is really the WRONG way, only faster!
Nefertiti je offline  
Odgovori sa citatom
Star 18-05-08, 21:10   #57 (permalink)
Akademik Foruma

Datum registracije: 22-02-07
Godina: 31
Poruka: 4,444
carllito ima spektakularnu aurucarllito ima spektakularnu aurucarllito ima spektakularnu aurucarllito ima spektakularnu aurucarllito ima spektakularnu aurucarllito ima spektakularnu aurucarllito ima spektakularnu aurucarllito ima spektakularnu aurucarllito ima spektakularnu aurucarllito ima spektakularnu auru

jeli ovo slučajno šarplaninac
carllito je offline  
Odgovori sa citatom
Star 19-05-08, 10:16   #58 (permalink)
prof. Foruma

starka je stvarno dobarstarka je stvarno dobarstarka je stvarno dobarstarka je stvarno dobarstarka je stvarno dobarstarka je stvarno dobarstarka je stvarno dobarstarka je stvarno dobarstarka je stvarno dobarstarka je stvarno dobarstarka je stvarno dobar

Hvala svima
Jok, moje malo je najslađi mješanac na svijetu. Očigledno je mama njemački ovčar, za tatu su rekli da je rotvajler, ali čisto sumnjam. Prije da je neki terijer, jer ovo moje je skroz čupavo po njuškici
Try walking in my shoes
starka je offline  
Odgovori sa citatom
Star 19-05-08, 10:20   #59 (permalink)
prof. Foruma

Datum registracije: 09-04-08
Godina: 34
Poruka: 1,152
Moneypenny će uskoro biti poznatMoneypenny će uskoro biti poznatMoneypenny će uskoro biti poznatMoneypenny će uskoro biti poznatMoneypenny će uskoro biti poznatMoneypenny će uskoro biti poznatMoneypenny će uskoro biti poznatMoneypenny će uskoro biti poznat

zgodan je
nadam de da će imati dobru narav
a mješanci su mi najdraži i najsimpatičniji psi
mnogi od njih koje viđam po susjedstvu imaju baš ok personality, a nekima sam što ne velim dobar dan kad ih vidim, eto kakvi su
čestitam i puno sreće
Odgovori sa citatom
Star 19-05-08, 10:24   #60 (permalink)
prof. Foruma

Moje zlato je divno, svakoga bi zagrlio i cmoknuo Samo što na mene voli skakat, gurat me s kreveta, otići kad bi ga mazila, pojest mi ručak, uletit mi u jezero, zagrlit me mokar..........
I strašno je pametan. Nije bilo muke oko učenja - daj šapu, donesi igračku... Čak i 5 mi da, i to skroz drugačije nego kad daje šapu
Try walking in my shoes
starka je offline  
Odgovori sa citatom
Odgovor

Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta)

Opcije Teme

Pravila poruka
Vi smijete ne otvarati nove teme
Vi smijete ne odgovarati na poruke
Vi smijete ne slati privitke
Vi smijete ne urediti vašu poruku

vB Kod je Uključen
Smajlići Kod je Uključen
[IMG] kod je Uključen
HTML kod je Isključen
Trackbacks are Isključen
Pingbacks are Isključen
Refbacks are Isključen

Trenutno vrijeme na forumu: 04:12.

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70 71 72 73 74 75 76 77 78 79 80 81 82 83 84 85 86 87 88 89 90 91 92 93 94 95 96 97 98 99 100 101 102 103 104 105 106 107 108 109 110 111 112 113 114