| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Moj Kutak Raspravljate o temi moj kutak, klik™ u Društvo forumu; E pa moj kutak, je samo moj...Vicevi i zezancija na svoj i račun muje i hase itd... Ajde, jedan ... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #1 (permalink) |
| Regularni forumas | moj kutak, klik™ E pa moj kutak, je samo moj...Vicevi i zezancija na svoj i račun muje i hase itd... ![]() Ajde, jedan vic za zagrijavanje... Klinci pucali petarde prek kućom od jednog homića(kako da kažem drukčije). I izlazi on van i veli ne:Ne pucajte petarde, moj Đoni če vas izgristi... I oni pretali. Homić se vrati, a klinci dalje pucaju. Izlazi van i kaže : Đoni, izgrizi ih VAU,VAU! ![]() |
| | |
| | #4 (permalink) |
| Regularni forumas | Re: moj kutak, klik™ Idem poslje škole na bicikl...I normalno jurim, i vidiš ono stanem na semafor kada me netko po leđima potapša...Ja se okrenem, ne pogledam lice i velim "Debela, kaj očeš?Očeš me pojesti" I pogledam joj facu kada ono raska... Koji neugodnjak...Sutra ispituje...Biti če veselo ![]() |
| | |
| | #6 (permalink) |
| Regularni forumas | Re: moj kutak, klik™ Lol Napio se prije škole, 2-3 votkice one male. Dođem u školu i pišemo engleski sastav! I sada ja fino pišem i napišem 4 reda Ono zvoni, i pita profa jesam ok "Ma OK sam, još 1 minuta i romane, bajke bi napiso" I zove mene ravnatelj dole i starce. I sada ja moam čitai, a niš ne vidim I sada stari čita "Moja cura ima velike lijepe 4-tvorke.Guza joj je za oderati..." Ja se otrjeznim i ispričm se ali nisu mi oprostli već opomena pred isključenjem! |
| | |
![]() |
| Tagovi: klik |
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 12:50.