| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Moj Kutak Raspravljate o temi Moj mačak u Društvo forumu; Evo kao što već neki znaju Nini je popapao valjda neki otrov (susjedi stavljaju jebeni otrov za miševe) i ... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #31 (permalink) |
| V.I.P. Član | Re: Moj mačak Evo kao što već neki znaju Nini je popapao valjda neki otrov (susjedi stavljaju jebeni otrov za miševe) i bilo mu je jako loše, a danas kad sam došao s faksa ga više nije bilo , otišao je vjerojatno u šumu uginuti kao što to čine mačke,uvijek odu u šumu uginuti. ![]() Mislio sam ga danas odnest da ga uspavaju jer mi se činilo da mu neće biti bolje i da se samo muči, ali eto očito je on odlučio sam završiti svoj lijepi život. Eto stavljam ovu zadnju sliku kao uspomenu na njega, bio je predobar mačak,nadam se da će mu bit bolje na nekom drugom svijetu. ![]() Zbogom, Nini ![]()
__________________ I hope they can understand that it’s not “just a dog” but the thing that gives me humanity and keeps me from being “just a person." 9. uberbabe : skupina D - glasanje |
| | |
| | #32 (permalink) |
| charolastra | Re: Moj mačak Zašto ga nisi odveo veterinaru kad si vidio da mu nije dobro?
__________________ Non quia difficilia sunt non audemus, sed quia non audemus difficilia sunt Monika Kravić pokazala grudi!!!...Pravila ponašanja Pravila foruma slike...Postavljanje slika na forum |
| | |
| | #33 (permalink) |
| V.I.P. Član | Re: Moj mačak Ma zato jer sam samo nazvao i lik mi je rekao da mu probam dat mlijeko kao da će mu to možda pomoć ako je pojeo taj otrov protiv miševa (iako mi nije jasno kako al dobro), jer kao da za to nema lijeka (jer da to djeluje tek nakon tri dana od uzimanja toga i da je onda već kasno kad se vide simptomi), i jedino bi ga mogao uspavat. A eto , šta je tu je, nažalost i to nije prvi put da u ovom mojem susjedstvu ugine par mačaka u par dana ![]() Kopka me to šta mu nikako nisam mogao pomoć.
__________________ I hope they can understand that it’s not “just a dog” but the thing that gives me humanity and keeps me from being “just a person." 9. uberbabe : skupina D - glasanje Zadnji Uredio Ive_ri : 22-10-07 u 21:23. |
| | |
| | #34 (permalink) |
| charolastra | Re: Moj mačak Žao mi je
__________________ Non quia difficilia sunt non audemus, sed quia non audemus difficilia sunt Monika Kravić pokazala grudi!!!...Pravila ponašanja Pravila foruma slike...Postavljanje slika na forum |
| | |
| | #35 (permalink) |
| Regularni forumas | Re: Moj mačak baš mi je žao ,moj je mačić uginuo prošli tjedan jer se tako okotio sa grbavim zadnjim nogama(kao paraliziran)nije imao snage ni pit mlijeko,vodio sam ga veterinaru,ali je rekao da mu nema spasa...jadan je uginuo za par dana,a ja sam baš osjetljiv u vezi životinja kad uginu ...eto valjda će se slagati naše mačke
__________________ Ako neka žena kupuje košulju, onda je zaljubljena. Kad je pegla onda je udata. Ako pri tome pjeva, onda je i prvo i drugo. Bolje je biti dobro obješen nego loše oženjen. |
| | |
![]() |
| Tagovi: macak, moj |
« moja lucky
|
DAN MUSKARACA »
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 17:28.

...eto valjda će se slagati naše mačke