| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Moj Kutak Raspravljate o temi Moj mačak... u Društvo forumu; Prekrasan je...... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #11 (permalink) |
| Purger | Re: Moj mačak... Prekrasan je... ![]()
__________________ Only GOD can judge me... O Boze fala ti, kaj purgeri smo mi o kako bi vi sretni bili da ste purgeri PRAVILA PONAŠANJA |
| | |
| | #14 (permalink) |
| Regularni forumas Datum registracije: 01-07-07 Lokacija: Zagorje
Poruka: 127
![]() | Re: Moj mačak... ma super su ti! kolko ih dugo imaš? ja imam Mikija već oko 8 mjeseci i nemrem si zamisliti kaj bi bilo da npr. odluta nekam..grozna pomisao ![]()
__________________ Ambicija je glup izgovor za nedostatak smisla za lijenost. |
| | |
| | #15 (permalink) |
| Cobeta Datum registracije: 01-10-05 Godina: 25
Poruka: 9,050
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Moj mačak... A joj imala sam ja mačaka kod tate, najdraži mačak mi je odlutao, grozan osjećaj, nikad ga nisam prebolila, a psa imam već 11 godina a maca će još malo oko 7-8 mj. Nisam sigurna jer ne znam kad se okotila ![]() |
| | |
| | #16 (permalink) |
| charolastra | Re: Moj mačak... Sladak micek ![]() A alfu i mišu već znam, pogotovo mišu ![]()
__________________ Non quia difficilia sunt non audemus, sed quia non audemus difficilia sunt Monika Kravić pokazala grudi!!!...Pravila ponašanja Pravila foruma slike...Postavljanje slika na forum |
| | |
| | #17 (permalink) |
| ..-.. Datum registracije: 30-05-06
Poruka: 8,515
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Moj mačak... ne volim mačore dlakavi su...fuj podragash ga sav si dlakav...ma dobri su al da su chelavy......ahaha joking ja around
__________________ Daleko od stvarnosti oni su tako sami, a ljudi se u strahu pitaju, dali che jednog dana i chitav svijet ostati sam. |
| | |
![]() |
| Tagovi: macak |
« Moj mačak
|
Party slike »
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 04:40.

kak se zovu princeze?
)