| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Moj Kutak Raspravljate o temi Moj nasljednik... u Društvo forumu; mali je presladak i sa nepuna dva miseca je izgleda jako ozbiljno i dosta starije a sad mu je godina ... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #131 (permalink) |
| Regularni forumas Datum registracije: 18-06-08 Lokacija: Split,okolica bliza Godina: 19
Poruka: 292
![]() | Re: Moj nasljednik... mali je presladak i sa nepuna dva miseca je izgleda jako ozbiljno i dosta starije a sad mu je godina puna...ili uskoro pozdravi ga P.S. ima lipo ime... to si mu po meni da |
| | |
| | #134 (permalink) |
| Purger | Re: Moj nasljednik... Danas smo papali picu i imali fotosešn ![]() 14 mjeseci će za 2 dana....
__________________ Only GOD can judge me... I got a girl You want to meet her Her name is 9 millimeter PRAVILA PONAŠANJA |
| | |
| | #136 (permalink) |
| Akademik Foruma Datum registracije: 28-04-07 Lokacija: Beograd Godina: 23
Poruka: 4,092
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Moj nasljednik... Jao vidi gaaa E stvarno će biti mali frajer!Joj kad ga budu saletale devojčice Hahahah Presladak je !
__________________ Zapamti da je ponekad i kada ne dobiješ nešto što želiš čudesan udarac sreće. |
| | |
| | #138 (permalink) |
| Bitch Datum registracije: 02-08-07 Godina: 28
Poruka: 5,621
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Moj nasljednik... Presladak je mali! Isti tata ![]() Sahasa, stavi prvu sliku u avatar, u fazonu - nema zezanja sa mnom!
__________________ Credibile quia ineptum... Zadnji Uredio white devil : 08-08-08 u 21:37. |
| | |
| | #139 (permalink) |
| Purger | Re: Moj nasljednik... Razmišljao sam o tome...al ![]()
__________________ Only GOD can judge me... I got a girl You want to meet her Her name is 9 millimeter PRAVILA PONAŠANJA |
| | |
![]() |
| Tagovi: moj, nasljednik |
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 05:53.

E stvarno će biti mali frajer!