Idi nazad   Croportal Forum > Društvo > Moj Kutak
Registracija FAQ Lista korisnika Kalendar Pretraži Današnje Poruke Označi forume pročitanima Online igre

Moj Kutak Raspravljate o temi moj pas..-atilla u Društvo forumu; evo da vidite i mog telca.... najprozdrljiviji clan moje obitelji.........

Odgovor

Opcije Teme
Star 09-06-07, 15:29   #1 (permalink)
Starter

Datum registracije: 30-05-07
Poruka: 23
bebach se izdvaja iz masebebach se izdvaja iz mase
moj pas..-atilla

evo da vidite i mog telca....
najprozdrljiviji clan moje obitelji......
Dodane Slike
Tip Fajla: jpg atilla.jpg (95.0 KB, 18 pogleda)
Tip Fajla: jpg atilla 2.jpg (133.3 KB, 27 pogleda)
Tip Fajla: jpg 3.jpg (83.6 KB, 14 pogleda)
bebach je offline  
Digg this Post!Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiFurl this Post!
Odgovori sa citatom
Star 09-06-07, 15:30   #2 (permalink)
Drugarica učiteljica

Datum registracije: 14-08-06
Godina: 24
Poruka: 4,555
teica je poznat svimateica je poznat svimateica je poznat svimateica je poznat svimateica je poznat svimateica je poznat svimateica je poznat svimateica je poznat svimateica je poznat svimateica je poznat svimateica je poznat svima
Re: moj pas..-atilla

Baš je lijep
ritam ti lijepe za noge
teica je offline  
Digg this Post!Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiFurl this Post!
Odgovori sa citatom
Star 09-06-07, 15:32   #3 (permalink)
MrCina

Datum registracije: 07-03-07
Godina: 21
Poruka: 4,620
cina je sjajno za vidjeticina je sjajno za vidjeticina je sjajno za vidjeticina je sjajno za vidjeticina je sjajno za vidjeticina je sjajno za vidjeticina je sjajno za vidjeticina je sjajno za vidjeticina je sjajno za vidjeticina je sjajno za vidjeticina je sjajno za vidjeti
Pošalji poruku preko MSN-a korisniku cina Pošalji poruku preko Skype-a korisniku cina

prekrasan je
cina je offline  
Odgovori sa citatom
Star 09-06-07, 15:51   #4 (permalink)
Cobo

Datum registracije: 11-11-05
Godina: 22
Poruka: 11,744
slay ima na što biti ponosanslay ima na što biti ponosanslay ima na što biti ponosanslay ima na što biti ponosanslay ima na što biti ponosanslay ima na što biti ponosanslay ima na što biti ponosanslay ima na što biti ponosanslay ima na što biti ponosanslay ima na što biti ponosanslay ima na što biti ponosan

lijep je, ali mogao si te slike zarotirat..hehe

slay je online sada  
Odgovori sa citatom
Star 09-06-07, 15:57   #5 (permalink)
Banned

Datum registracije: 21-10-05
Poruka: 8,661
silence
Pošalji poruku preko MSN-a korisniku silence

super je ... vidim da puno ljudi telad uzgaja
silence je offline  
Odgovori sa citatom
Star 09-06-07, 15:58   #6 (permalink)
Banned

Datum registracije: 07-05-07
Poruka: 2,598
Datachi je poznat svimaDatachi je poznat svimaDatachi je poznat svimaDatachi je poznat svimaDatachi je poznat svimaDatachi je poznat svimaDatachi je poznat svimaDatachi je poznat svimaDatachi je poznat svimaDatachi je poznat svimaDatachi je poznat svima

awwwwwwwwww...

izgleda tako pametno
Datachi je offline  
Odgovori sa citatom
Star 09-06-07, 16:21   #7 (permalink)
charolastra

Datum registracije: 24-09-06
Godina: 29
Poruka: 15,908
daidza ima reputaciju nad reputacijamadaidza ima reputaciju nad reputacijamadaidza ima reputaciju nad reputacijamadaidza ima reputaciju nad reputacijamadaidza ima reputaciju nad reputacijamadaidza ima reputaciju nad reputacijamadaidza ima reputaciju nad reputacijamadaidza ima reputaciju nad reputacijamadaidza ima reputaciju nad reputacijamadaidza ima reputaciju nad reputacijamadaidza ima reputaciju nad reputacijama
Pošalji poruku preko ICQ-a korisniku daidza Pošalji poruku preko AIM-a korisniku daidza Pošalji poruku preko MSN-a korisniku daidza Pošalji poruku preko Yahoo-a korisnku daidza Pošalji poruku preko Skype-a korisniku daidza

Baš ti je lijep pas

Monika Kravić pokazala grudi!!!...Pravila ponašanja
Pravila foruma slike...Postavljanje slika na forum
daidza je online sada  
Odgovori sa citatom
Star 09-06-07, 16:22   #8 (permalink)
Starter

Datum registracije: 30-05-07
Poruka: 23
bebach se izdvaja iz masebebach se izdvaja iz mase

slike nisam rotirao jer kad mi je na foticu ukljucen auto rotate smanji mi sliku na manju rezoluciju.....ove fotke su onako kako su poslikane bez korekcija,samo smanjene....
a da je pametan JE,zna 1001 nacin kako izvuc nesto za pod zub,al onako profinjeno-suzne oci,pogled nisam nista jeo tri dana pa te molim da dobacis nesto....dnevne aktivnosti su mu spavanje,zicanje hrane,spavanje,igra,zicanje hrane......
al je pravi pozer cim vidi fotic odma se namjesta!i kao sto vidite poze su tu...
nabacim jos koju ako cete htjet!
pozdrav
bebach je offline  
Odgovori sa citatom
Star 09-06-07, 16:26   #9 (permalink)
MrCina

Datum registracije: 07-03-07
Godina: 21
Poruka: 4,620
cina je sjajno za vidjeticina je sjajno za vidjeticina je sjajno za vidjeticina je sjajno za vidjeticina je sjajno za vidjeticina je sjajno za vidjeticina je sjajno za vidjeticina je sjajno za vidjeticina je sjajno za vidjeticina je sjajno za vidjeticina je sjajno za vidjeti
Pošalji poruku preko MSN-a korisniku cina Pošalji poruku preko Skype-a korisniku cina

Citat:
Pravi autor: bebach Pogledaj Poruke
nabacim jos koju ako cete htjet
naravno
cina je offline  
Odgovori sa citatom
Star 09-06-07, 16:35   #10 (permalink)
charolastra

Datum registracije: 24-09-06
Godina: 29
Poruka: 15,908
daidza ima reputaciju nad reputacijamadaidza ima reputaciju nad reputacijamadaidza ima reputaciju nad reputacijamadaidza ima reputaciju nad reputacijamadaidza ima reputaciju nad reputacijamadaidza ima reputaciju nad reputacijamadaidza ima reputaciju nad reputacijamadaidza ima reputaciju nad reputacijamadaidza ima reputaciju nad reputacijamadaidza ima reputaciju nad reputacijamadaidza ima reputaciju nad reputacijama
Pošalji poruku preko ICQ-a korisniku daidza Pošalji poruku preko AIM-a korisniku daidza Pošalji poruku preko MSN-a korisniku daidza Pošalji poruku preko Yahoo-a korisnku daidza Pošalji poruku preko Skype-a korisniku daidza

Stavi samo

Monika Kravić pokazala grudi!!!...Pravila ponašanja
Pravila foruma slike...Postavljanje slika na forum
daidza je online sada  
Odgovori sa citatom
Odgovor
Tagovi: atilla, pas

Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta)

Opcije Teme

Pravila poruka
Vi smijete ne otvarati nove teme
Vi smijete ne odgovarati na poruke
Vi smijete ne slati privitke
Vi smijete ne urediti vašu poruku

vB Kod je Uključen
Smajlići Kod je Uključen
[IMG] kod je Uključen
HTML kod je Isključen
Trackbacks are Isključen
Pingbacks are Isključen
Refbacks are Isključen

Trenutno vrijeme na forumu: 14:18.

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70 71 72 73 74 75 76 77 78 79 80 81 82 83 84 85 86 87 88 89 90 91 92 93 94 95 96 97 98 99 100 101 102 103