| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Moj Kutak Raspravljate o temi moj pas..-atilla u Društvo forumu; evo da vidite i mog telca.... najprozdrljiviji clan moje obitelji......... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #2 (permalink) |
| Drugarica učiteljica Datum registracije: 14-08-06 Lokacija: Zagreb Godina: 24
Poruka: 4,555
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: moj pas..-atilla Baš je lijep ![]()
__________________ Zamisli na bijelom konju kako nebom sipas smaragde zamisli galopiras sam po nebu od marmelade pjevusis neke pjesmice vjetar ti siba u lice ...zamisli da kao obloge ritam ti lijepe za noge |
| | |
| | #7 (permalink) |
| charolastra | Re: moj pas..-atilla Baš ti je lijep pas
__________________ Non quia difficilia sunt non audemus, sed quia non audemus difficilia sunt Monika Kravić pokazala grudi!!!...Pravila ponašanja Pravila foruma slike...Postavljanje slika na forum |
| | |
| | #8 (permalink) |
| Starter Datum registracije: 30-05-07
Poruka: 23
![]() ![]() | Re: moj pas..-atilla slike nisam rotirao jer kad mi je na foticu ukljucen auto rotate smanji mi sliku na manju rezoluciju.....ove fotke su onako kako su poslikane bez korekcija,samo smanjene.... a da je pametan JE,zna 1001 nacin kako izvuc nesto za pod zub,al onako profinjeno-suzne oci,pogled nisam nista jeo tri dana pa te molim da dobacis nesto....dnevne aktivnosti su mu spavanje,zicanje hrane,spavanje,igra,zicanje hrane...... al je pravi pozer cim vidi fotic odma se namjesta!i kao sto vidite poze su tu... nabacim jos koju ako cete htjet! pozdrav |
| | |
| | #10 (permalink) |
| charolastra | Re: moj pas..-atilla Stavi samo ![]()
__________________ Non quia difficilia sunt non audemus, sed quia non audemus difficilia sunt Monika Kravić pokazala grudi!!!...Pravila ponašanja Pravila foruma slike...Postavljanje slika na forum |
| | |
![]() |
| Tagovi: atilla, pas |
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 14:18.