| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Moj Kutak Raspravljate o temi Moj vikend u Društvo forumu; Bio sam u spilji... I to ne bilo kakvoj, nego pravoj Onakvoj u kakvoj, ako ideš bez stručnog vodiča, izgubiš ... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #101 (permalink) |
| dr.sc. Foruma Datum registracije: 14-08-07 Lokacija: Zg
Poruka: 3,200
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Moj vikend Bio sam u spilji... I to ne bilo kakvoj, nego pravoj Onakvoj u kakvoj, ako ideš bez stručnog vodiča, izgubiš se i umreš. Ljudi, ne idite sami u spilje!!! Poseban osjećaj. Potpuno prirodna spilja a ne kao one koje su uređene (uništene) za turiste sa ugrađenom rasvjetom, proširenim prolazima i stepenicama. Ova spilja ima glavni tunel koji se nakon par stotina metara račva u dva. Jednim krakom sam došao do kraja koji je oko kilometar od danjeg svjetla, a drugim krakom se za sada ne smije dok se ne istraže ostaci čovjeka i špiljskog medvjeda stari puuuno puno godina.Tim krakom kojim sam ja išao, prolazi se kroz uske prolaze kroz koje se moraš provlačit puzajući, ali i dvoranama u kojima ostaneš bez daha. U jednoj od tih dvorana, bilo je jedno vjenčanje prije par godina ![]() Na prvoj slici se vidi kakvi su neki od uskih prolaza. Na zadnjoj slici je minijaturni stanar spilje kojeg sam morao slikati. Zadnji Uredio Dar1 : 18-01-08 u 12:09. |
| | |
| | #102 (permalink) |
| dr.sc. Foruma Datum registracije: 14-08-07 Lokacija: Zg
Poruka: 3,200
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Moj vikend Nevjerojatno je gledati uživo te stalaktite, stalagmite i ostale neznamti ja kakve ktite koji su dugački po nekoliko metara, kad znaš da nastaju običnim kapanjem vode i to brzinom od 1 milimetar godišnje!!! To su tisuće godina. I sad kad malo gledam te slike... čini mi se kao da je to neko napravio od tijesta ili gipsa, a neki svjetlucaju kao da su od šećera, ali ne. To je kamen i priroda. Uživajte |
| | |
![]() |
| Tagovi: moj, vikend |
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 17:25.

stari puuuno puno godina.