| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Moj Kutak Raspravljate o temi Moj vikend u Društvo forumu; Citat: Pravi autor: Dar1 Bit će. Skoro sve slikam u tom stilu Bravo.... ..super... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #26 (permalink) | |
| prof. Foruma | Re: Moj vikend Citat:
) članove foruma ![]() ![]()
__________________ people laugh at me because I'm different...I laugh at them because they are all the same | |
| | |
| | #28 (permalink) |
| dr.sc. Foruma Datum registracije: 14-08-07 Lokacija: Zg
Poruka: 2,977
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Moj vikend Jedan vikend prije par godina... Jedan od najljepših otoka kod nas. Prva slika, velika rupa u zemlji. Super mi je. Vidi se odmah s trajekta. Par slika po otoku, prometni znak koji sam vidio samo tamo i nigdje više ![]() Veliko slatkovodno jezero na otoku čudoE da. Kod galeba su mi zanimljive dvije stvari. Naopačke okrenuta koljena i rupa na kljunu kroz koju možete vidjeti more ![]() Zadnji Uredio Dar1 : 27-11-07 u 14:10. |
| | |
| | #30 (permalink) |
| dr.sc. Foruma Datum registracije: 14-08-07 Lokacija: Zg
Poruka: 2,977
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Moj vikend Nastavak na istom otoku... Nešto najljepše od prirode što su gledale moje oči. Mjesto sa tako dobrim pogledom, da je to nemoguće prikazat fotografijom. Na slici se nemože dobit taj osjećaj visine, strmine. To treba vidjet uživo. Treba se i spustit dolje do mora. Skoro niko ne ide dolje jer je to dosta pješačenja po jako strmim stazama. Mislim da je vrh na preko 500 metara nadmorske visine. A dolje je prirodna plaža. Ko u raju. Rijetki sretnici dolaze s morske strane. Još rijeđi se spuste s vrha. Prve 3 slike sam slikao s vrha. 4. 5. 6. 7. slika je spuštanje prema moru. Tu se možda može vidjeti koliko je to daleko i strmo. Osma slika. Stojim do koljena u vodi i slikam od kud sam se spustio. More kristal. Na povratku nađem ovcu zapletenu u žicu koja je zakačena za neki grm. Otpetljao sam je a ona je nestala za sekundu. Nisam znao da ovce mogu tako brzo trčat po tom kamenjaru Na tom otoku ima stada divljih ovaca. Mislim da je to jedna od njih.Zadnji Uredio Dar1 : 27-11-07 u 14:39. |
| | |
![]() |
| Tagovi: moj, vikend |
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 04:39.

..super